Otomobil alacaklar dikkat!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Yıl sonu yaklaştıkça otomobil firmalarından art arda kampanyalar geliyor. Araç satışlarının yapılan kampanyaların ardından daha da artması bekleniyor.

Kasım ayı ile araç kampanyaları tekrar gündeme geldi. Araç satışlarında istenilen seviyelere ulaşmak isteyen otomobil satıcıları kullanıcıyı vadeli seçeneklerle çekmeyi planlıyor.

Sıfır araç kampanyaları 2019 yılı kasım ayı itibariyle başladı. Araç almak isteyen kullanıcıların gözü ve kulağı sıfır araç kampanyalarında. Araç satın alacak müşteriler için bankalar uygun kampanyaları başlatmış oldu.

Araç almak için doğru zaman yaz ayları olarak düşünülse de kış aylarında düşen piyasa değeri ile uygun koşullu araç almak mümkün olabilir.

Kasım ayında Renault Megane Sedan ve Renault Clio modellerine avantajlı kampanya fiyatları ve cazip finansman seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Ayrıca kampanya dahilinde, tüm Renault hafif ticari araçlar 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faizli kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.

Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli; Ford Fiesta ve Yeni Ford Focus Titanium model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 77.000 TL, 12 ay %01 faiz, Ford Tourneo Courier Journey model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 72.000 TL, 36 ay, %0,49, Ford Kuga, EcoSport ve Focus Trend X Benzinli model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 60.000 TL, 24 ay, %0,992 faiz kampanyaları yetkili satıcılarında.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN