ÇOCUK PARKINA ZARAR VEREN ŞAHISLAR YAKALANDI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valiliğince, Siirt Belediyesinin "Belediyemiz tarafından yaptırılan çocuk parkı tahrip edildi" paylaşımı üzerine olayı gerçekleştiren şahıslar yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce “Asayiş Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Siirt Belediyesine ait twitter hesabı ve Belediye ait internet sitesinde yer alan “Belediyemiz tarafından Emniyet Müdürlüğü karşısında yaptırılan Çocuk Parkı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi." paylaşımı üzerine İl Emniyet Müdürlüğünce tahkikata başlandığı belirtildi.

Siirt valiliğinden yapılan açıklamada şunlara değinildi, "Yapılan araştırmada, internet sitesindeki paylaşımda belirtilen parkın oyun grupları ve banklarının daha önceki tarihlerde tahrip edildiği, bekçi kulübesinin tahrip edilmesi ile kulübenin PVC kapı, pencere ve içerisinde bulunan çöp kovasının çalınması olayının ise yaşı küçük şahıslar tarafından 12 Eylül 2019 Perşembe günü gerçekleştirildiği tespit edildi. 6 küçük çocuk parkı tahrip etti. Açıklamada, "Yaşı küçük 6 şahıs 17 Eylül 2019 Salı günü yakalanarak gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN