Siirt Park AVM'nin Açılış Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye’nin önde gelen mağazalarının yer alacağı Siirt Park AVM 24 Eylül Perşembe günü açılıyor. Üçyol A.Ş’nin yatırımcısı olduğu Siirt Park AVM’nin hizmete girmesiyle birlikte Siirtlilerin rahatça zaman geçirip, alışveriş yapabilecekleri yepyeni bir mekanları olacak.

MARKA MAĞAZALAR SİİRT PARK AVM’DE

Siirt Park AVM, düzenleme ve restorasyon çalışmaları kapsamında tamamen yenilendi. 3 katlı ve 15 bin metrekare toplam kiralanabilir alana sahip. Açılışla Siirtlilere hizmet verecek bazı marka mağazalar ise şunlar: Mavi, US Polo, Boyner Outlet, LC Waikiki, Kiğılı, İnci Dexter, D’S Damat, Flo, Karaca Home, Migros, Burger King, Popeyes, Alaçatı Muhallebicisi, Sbarro, Tavuk Dünyası, Kimlik&Paulmark, Armine, Karaer, Euromoda, Said Efendi, Big People’s, Usta Pideci, Simit Sarayı, Yalınayak, Karaca Home, Alvina… Ayrıca ebebek, bölgenin en büyük mağazasını Siirt Park AVM’de açıyor.

MİNİ COOPER COUNTRYMAN KAZANMA ŞANSI

Marka karması ve eğlence alanlarıyla bölge halkı için çekim merkezi olacak Siirt Park AVM’nin ziyaretçileri için büyük bir sürprizi var. Çekiliş ile bir ziyaretçiye Mini Cooper Countryman hediye edilecek. Çekilişe katılmak için Siirt Park’da aynı gün içinde toplamda 100 TL'lik alışveriş yapmak yeterli. Üstelik kota sadece bir mağaza ile sınırlı değil. 2021 tarihine kadar Siirt Park’a gelen ziyaretçiler, bir gün içinde toplam her 100 TL’lik alışverişe ulaştıklarında bir adet çekiliş hakkı elde edecekler. 21 Mart 2021 Pazar günü saat 14:00'da gerçekleştirecek çekilişle otomobil sahibini bulacak.

İLK VE EN BÜYÜK EĞLENCE DÜNYASI SİİRT PARK AVM’DE

Sinema ve eğlence alanlarıyla da bölgenin cazibe merkezi olacak Siirt Park AVM’de 6 adet sinema salonu hizmet verecek. Bu salonların 2’sinde özel koltuklarla VIP hizmet mevcut.

4 bin 500 metrekare eğlence alanının bulunduğu AVM’de, soft play çocuk eğlence alanı ile çocuklar için meslek oyun atölyeleri ve parti odaları mevcut. Gençler için de atış poligonu, 9D sinema, korku evi, karaoke odaları, macera park, lunapark, 10 hatlı modern bowling salonu ve sinemasıyla Siirt Park dopdolu bir eğlence ortamı sunuyor.

ŞEHRİN EN MODERN SPOR SALONU

Siirt Park Fit adıyla spor severlere de hizmet verecek olan Siirt Park şehrin bu alandaki eksikliğini de gidermiş olacak. Son teknolojik ekipmanlarla donatılan Siirt Park Fit, deneyimli özel hocalarla üyelerine hizmet verecek. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı özel fin hamamı ve sauna hizmeti de sunacak.

BİN KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLANACAK

Siirt Park AVM’nin açılışı ve Siirt’e kazanımlarıyla ilgili konuşan Üçyol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz: “Ziyaretçilerimizin günün her anında farklı bir keyif alabilmeleri için tasarım sürecini hassasiyetle yürüttük. Siirt Park AVM, şehrin tam merkezinde yer alıyor ve Siirt’in tüm sosyal yaşam alternatiflerini de değiştirecek. Ve yaklaşık bin kişilik istihdam oluşturacak.

Bölgenin ilk ve en büyük kapalı eğlence parkı, dünya mutfaklarının eşsiz tatlarını bulabileceğiniz restoranları ve alışverişi doyasıya yaşatacak seçkin markaları ile yepyeni bir alışveriş ve eğlence merkezi deneyimi sunacağız. Siirt Park, bölge halkı ve gençlerin uğrak yeri olacak.

Pandemiden dolayı yatırım yapma konusunda iş adamlarının temkinli olduğu bu dönemde hem bölge hem de Türkiye adına güzel bir yatırıma imza attık. Siirt Park’ın açılışıyla, bölgede büyük bir ses getireceğiz. Markalarımızla birlikte güzel hizmetlerde bulunurken, umudumuz Siirt’e katma değer katmak. Sosyalleşme alanlarımızla bu alanda kentin büyük bir ihtiyacına cevap vereceğimizi düşünüyoruz. Açılış tarihimiz 24 Eylül 2020, bütün Siirtli hemşehrilerimiz davetlimizdir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN