Siirt'te Araziye Gizlenen Havan Topu İmha Edildi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyonlar neticesinde dere yatağında kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette 1 Adet Havan Mühimmatı imha edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,” Siirt İl Jandarma Komutanlığınca, Siirt İli Baykan İlçesi Kasımlı Köyü bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen BTÖ mensuplarının etkisiz hale getirilmesi maksadıyla Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularıyla 01 Temmuz 2020 tarihinde operasyon faaliyeti icra edilmiştir.” denildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamanın devamında ise şunlar belirtildi:

“İcra edilen operasyon kapsamında aynı gün saat:14.00’ de yapılan T/A faaliyeti sonucu dere yatağında kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette; (1) Adet Havan Mühimmatı (Patlamamış) ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN