Siirt'te Çeşitli Suçlardan Haklarında Yakalama Kararı Bulunan 2 Kişi Yakalandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen Huzur ve Güven Uygulamasında çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 2 şahıs yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Türkiye genelinde, Coronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında alınan tedbirlerin huzur ve güven ortamında geçmesinin sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerimizin varlığını vatandaşa hissettirerek alanda görünür olunması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, sosyal izolasyon, tamamen kapatılan ya da kısıtlanan iş yerlerine yönelik tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığının denetlenmesi maksadıyla, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, Emniyet Genel Müdürlüğü ile müşterek olarak, “TÜRKİYE HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI (Huzurlu Sokaklar)” icra edilmiştir.
 

Bu kapsamda; 10 Haziran 2020 günü;
a. 13:00-17:00 saatleri arasında; Lokanta, Restoran, Pastane, Kıraathane, Kahvehane, Çay Bahçesi, Dernek Lokali, Park/Bahçe, Rekreasyon Alanı, Kafe, Oyun Salonu,  
b. 19:00-21:00 saatleri arasında Ana Kavşak, Meydan, Alışveriş Merkezi, Sahil Bantları vb. alanlarda denetim ve kontroller icra edilmiştir.  

Yapılan faaliyet neticesinde;
a. (995) şahsın sorgulaması yapılmış olup, “Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak” ve “Yaralama” suçlarından haklarında yakalama kararı bulunan (2) şahıs yakalanarak gerekli yasal işlemler yapılmış,
b. (298) araç, (46) iş yeri ve (18) halka açık alan kontrol edilerek (5) sürücüye (1.440) Türk Lirası trafik idari para cezası uygulanmıştır."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN