Siirt TSO Başkanı Kuzu: 'Nefes Kredisine Kamu Bankaları da Dahil Edildi'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Nefes Kredisi projesine Ziraat Bankası, Halk Bankası ile Vakıfbank’ın da dâhil edildiğini belirtti. 

Başkan Kuzu, “Üyelerimizin Nefes Kredisi imkânından faydalanabilmeleri için gerekli tüm kaynaklarımızı açtık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz nezdinde, 3 bankayla daha protokol imzaladık.” dedi. 

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, “Bugün itibarıyla, protokol imzaladığımız kamu bankalarımızdan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank da Nefes Kredisi projemize dâhil olmuşlardır. Odamıza kayıtlı üyelerimizden, gerekli şartları sağlayan işletmelerimiz, kamu bankalarımızdan da kredi kullanabileceklerdir. Siirt TSO olarak üyelerimizin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Kamu bankaları tarafından da başlatılan Nefes Kredisi’nin üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu. 

Başkan Kuzu, üyelerimizin salgın sürecini en az zararla atlatmaları için ellerinden gelen katkıyı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak sağladıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN