Siirt Üniversitesinden Rektörlük Devir Teslim Töreni

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Üniversite Rektörlüğüne atanan  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak, görevi Rektör v. Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’den devir aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen Rektörlük Devir-Teslim töreni sosyal mesafe kuralları içerisinde yapıldı.

Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Üniversitemize 8 yıldır beraber emek veriyoruz. Üniversitemizin Tarım ve Hayvancılık alanında ihtisas üniversitesi olması için verdiğiniz emekler takdire şayan bu görevi iyi bir şekilde yürüteceğinize canı gönülden inanıyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör v. Prof. Dr. Cemalettin Erdemci konuşmasının ardından rektörlük cübbesini Üniversitenin yeni Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a giydirdi.


Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, yaptığı hizmetlerden dolayı Rektör v. Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye teşekkür ederek, “Uzun yıllardır birlikte çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğum çok değerli hocamız Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ile bundan sonrada bilirlikte çalışarak Üniversitemizi bilimin ışığında daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör v. Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye çiçek takdim etmesi ardından tören son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN