Siirt'te 21 Sürücüye 7 Bin Lira Trafik Cezası

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te 445 araç ve sürücü kontrol edildi, toplam 21 sürücüye 6 bin 978 lira Trafik İdari Para Cezası tanzim edilmiş olup, 13 araç trafikten men edildi.

Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, yük taşıyan çekici, tanker, kamyon gibi araçların kazalara neden olan eksikliklerinin tespit edilmesi, sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemek maksadıyla; 6,7,8 Mart 2020 tarihlerinde muhtelif saatlerde (7) Jandarma Trafik Timi, (17) Jandarma Trafik Tim personeli ile il genelinde “Yük Taşıyan Araçlara” yönelik özel denetim faaliyeti icra edildi.

İcra edilen uygulama sonucunda; 445 araç ve sürücü kontrol edilmiş olup, toplam (21) sürücüye (6.978) TL Trafik İdari Para Cezası tanzim edilmiş olup, (13) araç trafikten men edildi.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarının azaltılması, trafik denetimlerinin artırılması ulaşımın kesintisiz ve güvenli bir şekilde yapılması Karayolu Yüksek Güvenliği Eylem Strateji hedefleri doğrultusunda trafik hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesine yönelik faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN