Siirt'te Kaldırım Lobisi!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te bazı iş yerlerinin kaldırımı işgal etmesine rağmen yetkililerin bu durumun bir türlü önüne geçmemesi tepkiye neden oldu.

Artı Siirt Haber Ajansı ihbar hattına ulaşan vatandaşlar, kaldırımların vatandaşa mı yoksa iş yerlerine mi ait olduğunu sordu.

''Kaldırımlarda Yürüyemiyoruz''

Kaldırımların büyük bir çoğunluğunun dükkan sahiplerince işgal edildiğini dile getiren vatandaşlar, ''İnsanlar artık kaldırımları kullanamıyor. Bazı sorumsuz iş yeri sahipleri kaldırımların büyük çoğunluğunu işgal ediyor. Siirt Belediyesi neden bu durum karşısında sessiz kalıyor, neden gerekli müdahaleleri yapmıyor. Bebek arabası kullanan aileler, engelliler ve vatandaşlar kaldırım yerine caddede yürümek zorunda kalıyor.'' diye konuştu.

''İlla Canımızdan mı Olalım''

Bir facianın yaşanmadan durumun acilen önüne geçilmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar, ''Bazı iş yerleri uzun süredir kaldırımı işgal ediyor hiç kimse bu durum karşısında vatandaşları düşünmüyor. Kaldırım lobisi oluşmuş durumda resmen. Şehrimizde birçok vatandaşa araba çarptığını duyuyoruz bunun da sebepleri arasında kaldırımların işgal edilmesidir. Siirt Belediyesinin gerekeni yapmasını istiyoruz.'' dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN