VALİ ATİK'İN ཚ AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI' KUTLAMA MESAJI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Atik, mesajında, “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, ‘İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen, tüm imkansızlıklara rağmen, halkımızın sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bu büyük zaferin 97’nci yıl dönümüne ulaşmış olmanın, milletçe haklı gurunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

30 Ağustos destanının, istiklâl mücadelemizin dünyaya emsal bir zaferle taçlandığı gün olduğunu belirten Vali Atik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkânsızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin bağımsızlık aşkı, kahraman ordumuzun fedakârlığı vardır. Bize miras bırakılan bu aziz vatanın bekası ve selameti için bugünün önemini idrak etmek zorundayız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, ekonomik ve siyasi bağımsızlığına barış ve kardeşlik iklimine yönelik hain terör saldırılarına karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde devretmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Tüm Siirtli hemşerilerimin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, Zafer bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN