Genel

Genel Haberleri

Oruç fidyesi nedir? Oruç fidyesi kimlere, ne zaman verilir? 2024 oruç fidyesi ne kadar?

Oruç fidyesi nedir? Oruç fidyesi kimlere, ne zaman verilir? 2024 oruç fidyesi ne kadar?

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımlarında Taban Puanlar Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Genelkurmay Başkanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesi'nde görev yapacak memurların alımı için adayların merakla beklediği minimum KPSS puanları kamuoyu ile paylaşıldı.

Ehliyeti olanlar dikkat! Ödeme yapmayana 12 bin TL ceza kapıda

2016 öncesi alınan B sınıfı ehliyetlerini 15 TL karşılığında yenilemeyen kişilere 12.000 TL'ye kadar para cezası uygulanacak.

Emekliye 7 kategoride destek paketi! Ulaşım, fatura, düşük faizli kredi..

Emeklilere yeni destekler için bakanlıklar harekete geçti. Emeklilerin yaşamını daha da kolay hale getirecek yeni destek paketi yolda. Fatura yardımı, barınma, ulaşım yardımı, düşük faizli kredi fırsatı gibi birçok kategoride destek paketi ana başlık olarak ele alınıyor. Peki bu durum nasıl değerlendirilecek? İşte detaylar...

AİHM'den zorunlu askerlik konusunda kritik karar: Alternatif kamu hizmeti seçeneği sunulmaması ihlal nedeni

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, zorunlu askerlik uygulaması ile ilgili kritik bir karara imza atarak, yasalarda, zorunlu askerlik yapmak istemeyenler için alternatif kamu hizmeti seçeneği sunulmamasını hak ihlali saydı.

'Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri' listesi yayınlandı: Birinci ve dördüncü kent Türkiye'den

2023 yılının 'Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri' listesine göre ilk sırada 20 milyon 200 bin ziyaretçiyle İstanbul yer aldı. Listedeki bir diğer şehir ise Antalya oldu.

Türkiye 3 yaşındaki Müslüme Yağal'a ağlamıştı. İstismarcı dede hakkında karar verildi. İndirim bekliyordu, cezası artırıldı!

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran 3 yaşındaki Müslüme Yağal davasında nihai karar çıktı. Gelinine tecavüz edip 3 yaşındaki torununu taciz eden dede indirim bekliyordu ama beklediği olmadı. Sapık dedeye ceza üzerine ceza yağdı.

İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü

İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan tır, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Evlilikler kısa sürüyor: Bir yıl içinde 5 bin çiftten boşanma kararı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre Türkiye'de 5 bin 126 çift, 1 yıl dolmadan boşandı.

Buda oldu! 1 aylık hamile kadını 70 bin TL'ye sattı

Osmaniye'de, eşi E.İ. ve kadın akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptıran Suriye uyruklu Luey H. tutuklandı.

TÜİK, işsizlik verilerini açıkladı

TÜİK verilerine göre, 'geniş tanımlı işsizliği' tanımlayan atıl işgücü oranı, 2024 yılı Ocak ayında bir

Eski Emniyet Müdürü Hamza Turhan Ayberk'ten MOSSAD itirafı: Talimatları Victoria kod adlı ajandan aldım

İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad'ı bilgi sızdıran 7 ajanın ifadeleri ortaya çıktı. TV'lerde sabah programlarına katılan ve özel dedektiflik yapan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk, Victoria kod MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti. MOSSAD casusu Ayberk'in ödemeleri kripto para ve muhtelif banka hesapları üzerinden aldığı ortaya çıktı. Öte yandan ekipteki isimler Ayberk'in maddi durumunun 2019'dan sonra olağan dışı bir şekilde iyileştiğini de söyledi.

Dakikalarca Sevdiği Cansız Mankeni Kucaklayıp Kaçırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir şahsın bir işyerinin önünde bulunan cansız mankeni dakikalarca sevdikten sonra kucaklayıp kaçırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

IP TV kullananlar 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası alabilir

Dijital platformların kaçak bir şekilde izlenmesine olanak sağlayan IP TV'yi kullananlar 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 9 Mart hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Ankara çevreleri ile Mersin'in doğusunda yağış bekleniyor. Sağanak ve kar şeklinde olması beklenen yağışların bazı bölgelerde kuvvetli olması bekleniyor.

KONDA’dan İstanbul anketi: Denge bozuldu

KONDA’nın abonelerine gönderdiği İstanbul anketinde Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’un dikkat çekici farkla önünde çıktı. Kararsızlar dağıtıldığında İmamoğlu, Kurum’dan 7,3 puan önde görünüyor.

Kimisi vergi dairesinde memur, kimisi eski polis! MOSSAD'ın Türkiye'deki ajanlarının banka hesapları deşifre edildi

MİT'in başarılı operasyonu sonucunda İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a ajanlık yapan birçok isim yakalanmıştı. 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken ajanların Türkiye'deki meslekleri ver banka hesap detaylarına ulaşıldı.

Deprem uzmanı Naci Görür deprem beklemediği yeri açıkladı

Naci Görür, beklenen İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bölgedeki gerilime işaret eden Görür, İstanbul için beklenen depremin büyüklüğünü söylerken deprem beklemediği yeri söyledi.

Mahkeme başkanı, futbolculara sordu: Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?

Dolandırıcılık davasında sanıklar arasında yer alan Seçil Erzan, bugün 4. kez hakim karşısına çıktı. Erzan'a para kaptıran Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera müşteki sıfatıyla dinlendi. Mahkeme başkanı futbolculara "Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?" sorusunu sordu. Soruya Belözoğlu, "Bankaya Fatih Terim ile gitmemizin sebebi bize hamilik yapması içindi" yanıtı verirken Turan ise, "Fatih Hoca büyüğümüzdür, hamimizdir" diye yanıtladı.

Toplam 8253 haber.