14 Mart Tıp Bayramına Özel Bir Konser LOCA Sahnesindeydi!

LOCA Ailesi çalışanları geçtiğimiz 14 Mart Tıp Bayramında tüm sağlık çalışanlarının yanında olduğunu vurgulayarak, onlara özel düzenlenen bir gece ile Tıp bayramını kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Park AVM bünyesinde yer alan ve açıldığı günden bu tarafa, Siirt ve Siirt Park AVM için çeşitli program ve organizasyonlara imza atan LOCA, adını duyurmaya devam ediyor. LOCA Ailesi çalışanları geçtiğimiz 14 Mart Tıp Bayramında tüm sağlık çalışanlarının yanında olduğunu vurgulayarak, onlara özel düzenlenen bir gece ile Tıp bayramını kutladı. Düzenlenen gecede, çalışma arkadaşlarının sağlık personeli kıyafet konsepti ile Loca Siirtlilere keyifli bir gece yaşattı. Loca; Hem kıyafet konseptiyle hem de sahneye çıkan sanatçıyla, sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, bizim için canla başla çalışan tüm sağlık çalışanlarının gününü farklı bir bakış açısıyla kutladı.

Aldığımız her nefesi borçlu olduğumuz sağlık  çalışanlarına minnet ve saygı duyduklarını bu güzel  jest ile taçlandıran LOCA yönetimi, farkındalık oluşturarak geceye renk kattı.

Her Hafta Farklı Sanatçı ve Etkinlikler

Her hafta farklı sanatçı ve etkinlikler ile SiirtPark AVM’de hizmet veren LOCA, Siirt’in nabzını tutmaya devam ediyor. 

Açıldığı günden bu tarafa onlarca farklı etkinliğe imza atan LOCA, yeni konser ve etkinlikler için herkesi SiirtPark’a davet ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN