Afyon'da inşaat işçileri silahlı saldırıya uğradı, 1 işçi hayatını kaybetti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Afyon Dinar'da çalışan inşaat işçilerine kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla ateş açıldı, Özkan T. adlı işçi hayatını kaybetti.

Afyon’un Dinar ilçesine çalışmaya giden Ercişli inşaat işçilerine silahlı saldırıda bulunuldu. İşçilerden Özkan T. yaşamını yitirirken Fırat T. ve Emrah Ö. isimli işçiler yaralandı.

Mezopotamya Haber Ajansında yer alan bilgiye göre Afyon’un Dinar ilçesine çalışmaya giden Ercişli inşaat isçileri silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda inşaat işçisi Özkan T. yaşamını yitirdi, Fırat T. ve Emrah Ö. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Dinar ilçesinde 19.30 saatlerinde meydana gelen olayda, inşaat işi yapan kardeşlere kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 25 yaşındaki işçi Özkan T. Yaşamını yitirirken Fırat T. ve Emrah Ö. isimli işçiler yaralandı. Yaralı işçiler ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

Erciş’ten ve diğer kentlerden yola çıkarak Afyon’a gitmek isteyen işçilerin akrabalarının bir kısmı Erciş çıkışında diğerleri ise Afyon girişinde kurulu polis kontrol noktalarında durduruldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN