AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Siirt'te Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Siirt İl Başkanlığında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasını değerlendirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının seçim kampanyasında gösterdiği özverili çalışmaları vurgulayarak, "Partimizin şemsiyesi altında 'Ben AK Parti'liyim.' diyen her kardeşimiz elinden gelen mücadeleyi verdi. Sizlere bu verdiğiniz mücadeleden ötürü teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum," dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Siirt'te Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi!

Yılmaz, seçimlerde Siirt'te Kurtalan ilçesi dışındaki tüm ilçeleri ve Veyselkarani beldesi dışındaki tüm beldeleri kazandıklarını belirtti. Ancak, beklenen daha iyi sonuçlara ulaşılamayan bölgeler için yeni stratejiler ve planlamalar yapacaklarını ifade etti. "AK Parti'yi AK Parti yapan en önemli değer, dünü dünde bırakıp varsa eksiklerimizi telafi edip yarın için yeni bir heyecan ve gayretle yeni bir sürece yönelik gayret ve çaba içerisinde olmaktır," diyen Yılmaz, partilerinin gelecekteki çalışmalarına dair kararlılıklarını vurguladı.

Basın toplantısının ardından, AK Parti'nin il ve ilçe yönetimleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerin katıldığı basına kapalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Cemil Yaman, Ayşe Sula Köseoğlu ve Mehmet Sait Kirazoğlu da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN