AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Siirt il Kadın Kolları anneler günü nedeni ile düzenlediği sabah kahvaltısında şehit anneleri ve eşleri ile bir araya gelen AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti il Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, AK Parti merkez ilçe Başkanı Hikmet Ekin ve Kadın Kolları Başkanı av. Betül Tuğba Mavi ve kadın kolları mensupları anneler gününü kutlayarak sohbet ettiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti il Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, AK Parti merkez ilçe Başkanı Hikmet Ekin ve kadın Kolları Başkanı av. Betül Tuğba Mavi ve Kadın Kolları İl teşkilatı, Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri , şehit ve gazi Eşleri ve  anneleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti İl Başkanı Av.Bahri Caner Özturan, “Annelerin bir gün değil her gün anılması gerekir, Bizlerde başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz.” dedi.

AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Av.Betul Tuğba Mavi ise, “Bizler AK kadınlar olarak annelerimizi sürekli olarak anmakta ve hatırlamaktayız.  Bugünde anneler günü etkinliğimizi şehit ve gazi annelerimiz ve şehit eşleri ile bir araya geldik.  Annelerimizin kutsallığını her zaman hatırlıyor ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Siirt Milletvekili Mervan Gül'de, Şehit annelerimizin huzurunda bütün annelerimizin önlerinde saygıyla eğiliyor ve anneler gününü kutluyorum” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti il Başkanı Av.Bahri Caner Özturan ,AK Parti merkez ilçe Başkanı Hikmet Ekin ve Kadın Kolları Başkanı av. Betül Tuğba Mavi ve  Kadın Kolları üyeleri anneler gününde annelere karanfiller ve çeşitli hediyeler dağıttılar.

Son olarak İl Kadın Kolları Başkanı av. Betül Tuğba Mavi ,Katılım sağlayan Şehit Annelerimize ve şehit eşlerimizin kendilerine katılımları için teşekkür ediyor, Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya GeldiAK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya GeldiAK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN