AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan: Şehrimize Hizmet Etmeye Durmaksızın Devam Edeceğiz

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Mahalli İdareler seçimlerinde 12 Belediye'nin 9'unu kazandıklarını belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Mahalli İdareler seçimlerinde 12 Belediye’nin 9'unu kazandıklarını belirtti. 

"31 Mart yerel seçimlerinde özellikle İlçelerimizde AK Belediyeciliğin başarılarını gören halkımız, tercihini yine AK Parti'mizden yana kullandı." diyen Özturan, 5 ilçe ve 4 beldede yatırım ve hizmet dolu 5 yılın geçeceğini ifade etti.

Özturan, şöyle konuştu:

"Baykan, Tillo, Şirvan, Eruh, Pervari ilçeleri ile Gökçebağ, Atabağı, Beğendik, Kayabağlar beldelerimizde partimiz zafer elde etti. Siirt, Kurtalan ve Veyselkarani Beldemizde de kazanmayı elbette çok isterdik ama halkımızın bu konudaki kararına da saygı duyuyoruz. Özellikle 9 belediyemizde daha önce yaptığımız yatırımlar, yapacağımız yeni yatırımların, hizmetlerin teminatı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İlçelerimizde ve beldelerimizde su sorunları başta olmak üzere başlıca sorunları AK Belediyecilik anlayışımızla çözdük ve bunların yanı sıra sosyal projeler gerçekleştirdik. İlçe ve beldelerimizde istihdama önem verdik ve işsizliği önemli ölçüde giderdik. Önümüzdeki 5 yılda da çok fazla çalışarak halkımızın Sosyal Belediyecilik talebini karşılamaya devam edeceğiz. İlk defa kazandığımız Gökçebağ beldemizde ve Baykan İlçemizde de Ak Belediyecilikle sorunlarını çözeceğiz, vatandaşlarımıza talep ettikleri hizmeti götüreceğiz.“

Özturan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siirt halkımız müsterih olsun biz her zaman olduğu gibi ilimiz başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerimize yatırım ve hizmet yapmaya devam edeceğiz. Bakanlıklarımızla projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Biz sadece seçimden seçime halkımızı ziyaret etmiyoruz. Bu anlamda herkesin sorununa koşacağız ve çözüme kavuşturacağız. Her zaman sahada ve vatandaşımızın yanında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN