Beşiktaş Kulübünden Siirtspor'a Büyük Destek

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Özel İdaresi Kulüp başkanı Hıfzullah Canpolat, Beşiktaş Futbol Kulübünün Siirt İl Özel İdarespor'a genç oyuncuların yollanacağını açıkladı.

Siirt İl Özel İdaresi Eğitim Dinlenme ve Spor Tesisislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Canpolat, İstanbul'da bir dizi ziyaretler düzenlediklerini belirtti.

Canpolat, "Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi ziyaret ettik bu anlamda güzel çalışmalar yaptık, Beşiktaş'ın Güneydoğudaki köprü ayağının Siirt'in olmasını talep ettik." dedi.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Canpolat, Beşiktaş Kulübünden genç oyuncularını Siirt'e gelmesi konusunda prensipte anlaştıklarının müjdesini verdi.

Canpolat, Ahmet Nur Çebi'ye teşekkürlerini sunarak, amaçlarının bölgede bulunan çocukları futbola kazandırarak onları kötü koşullardan uzak tutmak ve topluma kazandırarak geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi.

"Siirtspor, Beşiktaş ile Özel Maç Yapacak"

Öte yandan Başkan Canpolat, takvimde bir değişiklik olmazsa Beşiktaş A takımının Ocak ayında Siirt'te gelip, Siirt İl Özel İdarespor ile bir dostluk maçının yapılacağını aktardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN