• Haberler
  • Siyaset
  • Galip Ensarioğlu'dan yeni açıklama! Siyaseti bırakacak mı?

Galip Ensarioğlu'dan yeni açıklama! Siyaseti bırakacak mı?

Narin Güran'ın soruşturması hakkında konuşurken, 'Bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız' sözleri tepki çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 'Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım' sözlerinden kısa süre sonra yaptığı açıklamada 'Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur' dedi.

Diyarbakır'da çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturması hakkında konuşurken, "Bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız" sözleri tepki çeken AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu Sözcü TV’ye yaptığı açıklamada, "Sözlerimi özellikler yurt dışı kaynaklı PKK unsurları ve sosyal medyada dolaşan bir sürü başıboş insan çarpıttı, yargısız infaz yaptılar" diyerek şu ifadelerde bulunmuştu:

"Siyaseti bırakmayı düşünüyorum"

"Vallahi siyaseti bırakmayı düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurlarının bu işi yayması ama sosyal medyada dolaşan bir sürü başı boş insanın da yargısız infaz yapması. Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi. Böyle bir şey olur mu? Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı.”

"Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından (X) yeni açıklama yapan Ensarioğlu, "Manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor" diyerek siyaseti bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını şu sözlerle duyurdu:

"Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım.

Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz.

Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor. Tüm bu süreçte destek ve anlayış gösteren herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla."

Bakmadan Geçme