Bölge

Bölge Haberleri

Mardin'de iki aile arasında 'arazi anlaşmazlığı' kavgasında 14 kişi yaralandı

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal mahallede arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada aralarında bir uzman çavuşunda olduğu 14 kişi yaralandı.

Bitlis'te heyelan; ulaşıma kapanan 15 köy yolu 7 saatlik çalışmayla açıldı

BİTLİS'te etkili olan sağanak nedeniyle Mutki ilçesine bağlı 15 köyün ulaşımını sağlayan yolda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, köylerdeki su ve kanalizasyon şebekeleri hasar gördü. Yol, ekiplerin 7 saat süren çalışmasıyla açıldı.

Mardin'de iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan taşlı sopalı kavgada 4'ü ağır 11 kişi yaralandı

Mardin'in Derik ilçesinde iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığı kısa sürede kavgaya dönüştü. 4'ü ağır, 11 kişinin yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatılırken, arazide geniş bir güvenlik önlemi alındı.

Van'da meydana gelen yoğun kar yağışı, trafiği durma noktasına getirdi

Van-Bahçesaray karayolu üzerinde yer alan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve sis, trafiği etkiledi. Bölgede yaşayan vatandaşlar ulaşımda sıkıntı yaşarken, ekipler karla mücadele çalışması başlattı.

Zırhlı araç Zap Suyu'na uçtu! 12 asker yaralandı

Hakkari'de yağış sebebiyle yolların kayganlaşması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkıp Zap Suyu'na uçan zırhlı araçtaki 12 asker, hafif yaralandı. Askerler, vatandaşların da yardımıyla kepçeyle kurtarıldı.

Ziraat Bankası Bitlis'te 2+1 evleri sadece 71 bin TL’den verecek! Başvurular Ziraat Bankası’na yapılıyor

Sadece 71 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası 95 metrekarelik 2+1 evlerin sadece 71.000 TL’den satışa çıkarıldığını ve başvuruların başladığını duyurdu.

Züğürt Ağa filmi gerçek oldu! Adayın sandığında kendine oy çıkmadı

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdülkadir Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oy kullandığı sandıkta kendisine oy çıkmadığını belirtti.

Bitlis'te kızını silahla vuran baba intihar etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir baba silahla vurduğu kızını ağır yaraladı. Olaydan sonra aynı silahla intihar eden adam yaşamını yitirdi.

Şırnak'ta iki asker şehit oldu

Şırnak'taki operasyonunda iki jandarma şehit oldu, bir jandarma personeli ile bir korucu ağır yaralandı. Operasyonda üç PKK'lı öldürüldü.

Batman'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edeceği söylenen Mehmet Şimşek, mitinge katıldı ancak kürsüye çıkmadı

Bir süredir ekonomi yönetimiyle ilgili ismi en sık dillendirilenler arasında yer alan eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Batman mitinginde eşlik edeceği . Sahaya inen Şimşek, mitinge katıldı ancak kürsüye çıkmadı.

Erdoğan, Batman'da Demirtaş Hakkında Konuştu: Biz Olduğumuz Sürece Onu Çıkaramazlar

Seçim çalışmaları için Batman'da yurttaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş üzerinden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle çıkıştı. Erdoğan, "Kardeşlerim şu anda bir Selo var Selo... Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay Bay Kemal ne diyor? 'Selo'yu çıkartacağım' diyor... Cumhur İttifakı iktidarda olduğu sürece çıkaramazlar" dedi.

Say say bitiremediler... Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Milyonlarca lira kilolarca altın

Hakkari'de eşine az rastlanır bir düğün gerçekleşti. Çünkü, Jirki aşireti liderinin oğlu için yapılan düğünde takılan altın ve paralar adeta dudak uçuklattı. 10 bin kişinin katıldığı düğünde damada 5 milyon 300 bin TL, İranlı geline ise 15 kilo altın takıldı.

TikTok videosu çekmek uğruna hayatını kaybetti

Mardin'de sosyal medya videosu çekmek isteyen 20 yaşındaki genç, atladığı su kanalının zeminine başının çarpması sonucu hayatını kaybetti. O anlar hayatını kaybeden gencin 8 yaşındaki kız kardeşi tarafından cep telefonundaki TikTok uygulamasıyla görüntüledi.

Düğüne giden otomobil sulama kanalına düştü: 2 ölü 1 kayıp

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde düğüne giderken sulama kanalına devrilen otomobildeki 2 kişi boğularak hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralı olarak kurtuldu. Kayıp 1 kişiyi arama çalışması ise devam ediyor.

Mardin'de iki çocuğu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan uzman çavuş tutuklandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan uzman çavuş tutuklandı. Uzman çavuş mahkemedeki ifadesinde, "Bu şahsın haricinde zaman zaman Nusaybin'e giderken, gelirken güzergahımda el kaldırıp otostop çeken şahısları ise alıp bırakıyorum. İnsani olarak insanlar mağdur olmasın diye yardım ediyorum. Aleyhimde sadece bu iki mağdurun beyanı vardır." dedi.

MHP'li başkan Diyarbakır'da 1 kilo eroinle yakalandı

Bitlis'te MHP Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır'da 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı. Üste gözaltına alınırken ilçe yönetimi düşürüldü

Mardin'de 9 Mahalle İçin Gece 4'de Getirilen Sokağa Çıkma Yasağı Sabah 9.30'da Kaldırıldı

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. 9 kırsal mahalle ve mezralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağı kısa sürede gündem oldu. Terör örgütü mensuplarını ve işbirlikçilerinin etkisiz hale getirilmesinin amaçlandığı operasyonların ardından sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Şanlıurfa Valiliği: Tel Abyad’da 2 polis memuru şehit oldu, 7 polis yaralandı

Şanlıurfa Valiliği, Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde 2 Türk polis memurunun yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Diyarbakır merkezli 21 ilde operasyon; bazı gazeteciler gözaltına alındı

Ankara merkezli soruşturma kapsamında 15 ilde eşzamanlı operasyon başlatıldı. Diyarbakır’da Mezopotamya Haber Ajansı’nın iki çalışanı gözaltına alındı.