Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu!

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nden elenmesiyle birlikte ülkemizi Avrupa'da tek temsil eden takım konumunda bulunan Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve son 16 turu için play-off'ların tamamlanmasını bekleyen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Kura çekimi bugün (Cuma) yapılacak.

Şehitkamil'in 11 sporcusu Avrupa vizesi aldı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Bölge Karmaları Seçme Müsabakaları sonucunda belirlenen baraj derecelerini geçerek Avrupa sahnesinde kulaç atma hakkı elde etti. Yeşil-siyahlı kulüpte şampiyona biletlerini ceplerine koyan 11 sporcu için hazırlık süreci yoğun tempoda devam edecek.

Süper Lig'de 27. haftanın programı

Trendyol Süper Lig'de heyecan 27. hafta maçlarıyla devam edecek.

Süper Kupa maçının yeri ve tarihi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında başta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak iptal edilen Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

Siirtspor'dan Açıklama: 'Haksızlığa Uğruyoruz'

Siirt İl Özel İdarespor, hakem hatalarına ilişkin açıklamada bulundu. 

Süper Kupa maçı iptal edildi

2023 yılının tartışmalı bir kararla Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ve Aralık ayında Riyad'da Suudi yetkililer ile yaşanan kriz neticesinde ertelenen Süper Kupa finali iptal edildi.

Şahinbey Ampute galibiyetle döndü 2-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi deplasmanda oynadığı karşılaşmada Depsaş Enerji spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 2-1 mağlup ederek zorlu deplasmandan galibiyetle döndü.

Siirt Belediye Spor Kulübü 1. Lig İçin Mücadele Edecek! İşte Maç Takvimi

Siirt Belediye Spor kulübü erkek voleybol takımı, Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lige yükselme Play off maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, çamur deryasından galip çıktı

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığğı Çaykur Rizespor'u, 1-0 geriye düştüğü müsabakada 3-1 mağlup etti. Yoğun yağmur yağışına sahne olan maçta zeminin durumu eleştiri konusu oldu.

Fenerbahçe'de iki futbolcu kadro dışı kaldı!

Fenerbahçe Kulübü, sezonun ikinci yarısı için Ryan Kent ve Luan Peres'in lisansını çıkarmadı.

Antalya'da DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü rüzgarı

Antalya'da düzenlenen 11'inci Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcularından Yusuf Badem şampiyon olarak birinci sıraya adını yazdırırken, Emre Talha Evin, gümüş madalya ve İbrahim Öter ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray TFF'ye karşı birleşti: Kapalı kapılar arkasında anlaştılar!

Önümüzdeki üç sezonun yayıncısını seçebilmek için ihaleye giren TFF'ye karşı Galatasaray ve Fenerbahçe birleşme kararı aldı.

Ali Koç: Süper Kupa finali seçimden sonra oynanacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak ertelenmiş Süper Kupa finalinin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra oynanacağını açıkladı.

Siirt'te Öğrenciler Sporla Buluşturmaya Devam Ediyor

Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler sporla buluşmaya devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! Yarı finalde derbi ihtimali...

Son dakika haberi: Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları çekildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kupadaki rakipleri belli oldu.

Türk futbolunda neler oluyor? Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım

Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdığı maç sonrası sarı-kırmızılılardan olay bir paylaşım geldi. Maçtaki hakem kararlarına sert tepki gösteren Galatasaray cephesi paylaşımına, ''Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı. Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak'' notunu düştü.

TFF'den Süper Kupa kararı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Suudi Arabistan'dan oynanması gereken ancak son anda iptal edilen Süper Kupa için ödenen parayı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın alacaklarından keseceği ileri sürüldü.

Gaziantep ALG Spor, Adana İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantep ALG Spor, konuk ettiği Adana İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti.

Toplam 1308 haber.