İl Özel İdaresi Yatırımları Haftalık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt İl Özel İdaresi'nin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmet yatırımlarının ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Özel İdaresi’nin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmet yatırımlarının ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, köy yollarının bakım ve onarımları, köylerin alt ve üst yapı yatırımları, eğitim yatırımları, makine ve ekipman durumu, tasarruf tedbirleri ile mali hizmetler gibi konular masaya yatırıldı. Ayrıca devam eden ve planlanan yatırım ve projeler değerlendirildi.

Vatandaş odaklı kamu hizmetlerinin önemine dikkat çeken Vali Kızılkaya, kırsal alanda yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini vurguladı. Kızılkaya, "Planlanan proje ve çalışmaların zamanında ve herhangi bir aksaklığa mahal vermeden tamamlanması için gerekli talimatları verdim" dedi.

Toplantı, Siirt’in kırsal bölgelerinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen projelerin hızla hayata geçirilmesi yönünde önemli kararlarla sona erdi.

Siirt Valiliğinin X hesabı üzerinden toplantının detaylarına yer verdiği paylaşım;

İl Özel İdaresi Yatırımları Haftalık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN