PTT müjdeyi verdi! KPSS olmadan işçi alacak…

Türkiye'de birçok kişi iş sıkıntısı çekmektedir. Birçok kişi ekonomik sıkıntıdan dolayı yaşadığı yerlerde iş bulamamaktadır. PTT iş fırsatını ayağınıza kadar getiriyor. Tüm merak edilenler haberimizin geri kalanında…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

PTT iş arayanlara iş fırsatı sunuyor. Birçok vatandaş bu haberin detaylarını merak etmekteydi. Sonunda tüm detaylar PTT tarafından açıklandı…

PTT personel alımı detayları

İş arayan adaylar kurumların İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanları takip etmektedir. PTT'den yapılan son açıklamaya göre kurum bünyesinde Müşteri Hizmetleri Departmanı elemanı alımı yapılacak.

Başvuruda bulunan adaylar, istekleri, önerileri, müşteri şikayetlerini takip edecek, ilgili departman istek ve şikayetleri ile iletişime geçerek çözümler üretecek, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ile ilgili gerekli raporlamaları ilgili departmana yapacaklardır.

Başvuru yapacak adayların en az bir çalışana sahip olması, arka ofis ilişkileri ve çağrı merkezleri alanlarında deneyimli olması, CRM ve SL hedefleri üzerinde çalışması, iyi derecede MS Office bilgisine sahip olması gerekmektedir.

Programları, takip etme yeteneğine sahip, uyum sağlayabilen çalışma saatlerine uyum gösterebilen, Adayların gerekli niteliklere sahip olması, ekip çalışmasına yatkın olması, erkek adayların askerlik yapmış olduğuna dair iyi bir sicile sahip olması ve Türkiye'de ikamet etmesi gerekmektedir.

Başvurular 00008226052 ilan numaralı resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. Birçok kişinin merakla beklediği PTT personel alımı nihayet açıklığa ulaşmış bulunmakta. İş sıkıntısı çeken vatandaşlar için bu ilan kaçırılmayacak bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN