Siirt Bahçeşehir Kolejinde Kayıtlar Devam Ediyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bahçeşehir Koleji Siirt Kampüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı kayıtları tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Bahçeşehir Kolejinden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"STEM+A, Master Junıor, Yabancı Dil Eğitimi, KAREM, Dijital Eğitim (Metodbox Eğitimi), Sosyal Takip Programı, Kodlama ve Robotik gibi eğitim modelleriyle öğrencileri geleceğe eksiksiz hazırlayan, Siirt İl Geneli ve Türkiye Geneli Sınavlarda üstün başarı gösteren ve Sportif Faaliyetlerde Şampiyonluklar elde eden Siirt Bahçeşehir Kolejine sizleri de davet ediyoruz.

Uzman öğretmen kadromuz, güçlü akademik programımız, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz ile Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul kademesindeki tüm öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz.
Türkiye geneli Bahçeşehir Kolejleri 138 kampüsten biri olarak Siirt ilinde, kaliteli eğitimi tüm öğrencilere ulaştırıyoruz. 2020-2021 eğitim öğretim yılında Bahçeşehir ailemizin üyesi olmak ve ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için sizleri de kayıt için bekliyoruz.
Okulumuz 17.08.2020 tarihinde açılıp, hijyen kuralları ve alınan önemli tedbirler çerçevesinde eğitim vermeye başlayacak. Kayıtlarınızı, okulumuza uğrayıp yüz yüze veya bizleri telefonla arayarak online görüşme ile gerçekleştirebilirsiniz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN