Siirt İHH'dan Bereketli Kurban Bayramı

Siirt İHH, bu Kurban Bayramı'nda 150 yetim çocuğa bayramlık elbise, yurtdışında 100 yetim çocuğa bayramlık kıyafet dağıtarak yüzlerini güldürdü. Ayrıca, 91 kurban vekâleti alarak Hindistan'da kesim yapıp Gazze'ye ulaştırılmak üzere hazırlık yaptı. Yurtiçinde ise 300 aileye kurban eti dağıtarak ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Siirt İHH, bu anlamlı çalışmalarda destek olan herkese teşekkür etti ve sağlıkla nice bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İHH, bu yıl Kurban Bayramı'nda hem yurtiçinde hem de yurtdışında hayırlı faaliyetler gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yurtiçinde 150 Yetim Çocuğa Bayramlık

Siirt İHH, bayram boyunca il içinde 150 yetim çocuğa bayramlık elbise dağıttı. Bu anlamlı etkinlik, yetim çocukların bayram sevincini ikiye katladı ve onların mutlu bir bayram geçirmesine vesile oldu.

Yurtdışında 100 Yetim Çocuğa Bayramlık Elbise

Yurtdışında da 100 yetim çocuğa bayramlık elbise ulaştıran Siirt İHH, bu çocukların bayramda yeni giysilerle sevindirilmesini sağladı. Kurban Bayramı'nın manevi anlamını pekiştiren bu yardım faaliyeti, yetim çocukların yüzlerini güldürdü.

Siirt İHH'dan Bereketli Kurban Bayramı

91 Kurban Vekâleti Alındı

Siirt İHH, yurtdışında kesilmek üzere toplamda 91 kurbanın vekâletini aldı. Bu bağışların büyük bir kısmı Gazze/Filistin için yapıldı. Kurban kesimleri Hindistan’da gerçekleştirilip, konserve yapıldıktan sonra Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılacak.

Azerbaycan'da Kurban Eti Dağıtımı

Yurtdışı kurban çalışmaları kapsamında, Siirt İHH yönetim ekibinden Yusuf Bilgen Hoca, Azerbaycan’daki ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtma faaliyetinde bulundu. Bu çalışmayla ihtiyaç sahiplerinin sofralarına bereket getirildi.

Siirt İHH'dan Bereketli Kurban Bayramı

Yurtiçinde 300 Aileye Kurban Eti Bağışı

Siirt İHH, il içinde de kurban vekâleti alarak kesim yaptı. Toplamda 300 aileye dağıtılmak üzere kurban eti bağışı toplandı ve bu bağışlar büyük oranda tamamlandı. Kurban etlerinin çoğu, yetim çocukları olan ailelere teslim edildi. Dağıtımlar ise halen devam ediyor.

Halkımıza ve Gönüllülerimize Teşekkürler

Siirt İHH, bu hayırlı faaliyetlerde desteklerini esirgemeyen kıymetli halka teşekkür ederek, “Yaptıklarını infakların ecirlerini misliyle almalarını Yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz. Ayrıca İHH ailesi gönüllülerine de çok teşekkürler. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Faruk SÜZGÜN | 22 Haziran 2024 11:54

    İhtiyaç sahipleri adına destek olan herkese teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun.

BUNLARA DA BAKIN