Siirt'te Alkumru&Murat Kırtasiyeden Vatandaşlara 7/24 Uzaktan Erişim Hizmeti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Doğu ve Güneydoğunun en büyük teknoliji ve bilişim şirketi Alkumru/Murat Kırtasiye, vatandaşlara 7/24 uzaktan erişim hizmeti veriyor.

Şirket yetkilisi Zekeriya Altınkum, yaptığı açıklamada, Alkumru olarak kesintisiz müşteri memnuniyeti hedefi ile faaliyetlerimizi yürüttüklerini belirtti.

Altınkum, şöyle devam etti:

"Bu hedef doğrultunda, COVİD-19 koronavirüs gündemi ekseninde iş dünyamızın kayıplarını en aza indirebilmek için ve iş sürekliliğinin devamını en sağlıklı biçimde sağlamak, uzaktan çalışmak gibi dijital çalışma uygulamalarını desteklemek Alkumru olarak öncelikli sorumluluğumuzdur.

Bu sorumluluğu hayata geçirirken, sizlere yönelik sorumluluklarını yerine getirmesini desteklemek içinde tüm tedbirler tarafımızca alınmaktadır.

İçinde bulunduğumuz olaganüstü durumda gereksinim duyduğunuz teklonoji, altyapı danışmanlık ve 7/24 uzaktan erişimli hizmetler kapsamında finansal bir önceliğimiz olmadan hazır olduğumuzu özellikle paylaşmak isteriz.

Alkumru ailesi olarak; bu zorlu koşullarda da mevcut imkanlar çerçevesinde verebileceğimiz tüm desteği siz değerli vatandaşlarımızla sağlamaya devam edeceğiz

Bu kapsamda, Siirt'te ve bölgemizde halkımızın BİLİŞİM-TEKNOLOJİ-TEKNİK SERVİS HİZMETLERİNİ gece gündüz sürdürmekteyiz.

Bilgisayar ve bilgisayar sistemleri satışı, yedek parça, konferans sistemleri, teknik servis hizmetleri ve uzaktan arıza giderme gibi uygulamalarımız devam etmektedir. 7/24 hizmet verdiğimiz mail adresimiz :[email protected] mesai saatlerinde arayacağınız numara:04842237373 ZİRAAT BANKASI YANI SİİRT www.alkumru.com.tr "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN