Siirt'te Gençlik Spor Parkı Bakımsız Kaldı

Siirt Afetevler Mahallesi mevkiinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılışı gerçekleştirilen Gençlik Spor Parkı'nın bahçesi bakımsız kaldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Afetevler mahallesinde bulunan vatandaşların yürüyüş ve dinlenme alanı olarak da kullandığı park, bakımsızlıktan dolayı otlarla kaplandı.

Mahalle sakinleri, yetkili birimlere çağrıda bulunarak Gençlik Spor Parkı’nın bakımının yapılmasını ve yeniden vatandaşların hizmetine sunulmasını istedi. 

Afetevler mevkiinde spor severlerin hizmetinde olan park, judodan atletizme, kort tenisinden futbola kadar 12 branşta kurslara ev sahipliği yapıyordu.

Vatandaşlar Parkın Bakımını İstiyor

Mahalle sakinleri, parkın mevcut durumundan duydukları rahatsızlığı dile getirerek, “Gençlik ve Spor Parkı, hem çocuklarımızın hem de bizlerin spor ve dinlenme alanıydı. Ancak şu an otlardan geçilmiyor. Yetkililerden parkın bakımını yapmalarını ve eski güzel günlerine döndürmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yetkililere Çağrı

Mahalle sakinleri, parkın yeniden düzenlenmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, parkın bakımını yaparak mahalle sakinlerinin ve spor severlerin kullanımına uygun hale getirmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Umut | 22 Haziran 2024 21:38

    TYP kapsamında aldıkları işçilerin torpille alındıklarındandolayı çalıştırılamıyorlar ve herkurumda durumbudur malesef idarecilik yapacak idareci kalmamış herbiri başka işlerle meşkuller malesefTürkiyenin 2.yüzlılını yönetecek idareci görevde bırakılmıyor

BUNLARA DA BAKIN