Bölge

Bölge Haberleri

GKV'liler Çılgın Buluşları sahneledi

Kuruluşunun 60.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, sahne sanatları alanındaki yetenekleri de sergileyerek geleneksel Türkçe tiyatro etkinlikleri kapsamında bu yıl Çılgın Buluşlar adlı oyunu sahneledi.

Sanayi Mahallesi'nde Yeşil Kuşak Projesi tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Kayapınar ilçesi Sanayi Mahallesi'nde 17 bin metrekare alan üzerine inşa ettiği yeşil kuşak projesini tamamladı.

Sedye ile geldikleri hastaneden yaklaşık 1 yıl sonra yürüyerek çıktılar

Depremde bulundukları bina yıkılan ve enkaz altından saatler sonra kurtarılan anne ve kız, ANKA'da gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla tekrar yürüyebilmenin sevincini yaşadı.

Altın çaldığı tespit edilen şahıs yakalandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir çanta içerisinden altın çalan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Kazada hayatını kaybeden 3 aylık evli çiftten geriye düğün fotoğrafları kaldı

Adıyaman'da, 3 aylık evli çiftin yaşadığı kazada ağır yaralanan Tevfik Alptekin de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 3 aylık evli çiftten geriye ise düğün fotoğrafları kaldı.

Çermik'te çocuklar Kur'an-ı Kerim'e geçmenin sevincini yaşadı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Kur'an-ı Kerim'e geçen 4-6 yaş arasındaki öğrenciler için program düzenlendi.

DİKO'dan genç ustalara iş sağlığı güvenliği eğitimi

Diyarbakır Sarraflar ve Kuyumcular Odası (DİKO), kuyumcu atölyelerinde eğitim gören genç ustalara iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi verdi.

Gaziantep'te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde ağır hasar alan bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin darbesiyle bir anda çökerek yerle bir oldu. Binanın çökme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Adıyaman'da rezerv alandaki binalar şehre yeni bir görünüm kazandırıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Adıyaman'da rezerv alan olarak ilan edilen yerlerde yapılan binalar mimari yapısı ve şık görünümüyle şehre yeni bir vizyon katıyor.

Gölbaşı'nda 'Gençlik Haftası Futbol Turnuvası' başladı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası başladı.

AFAK Timi hayat kurtarmak için hazır kıta bekliyor

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde binlerce kişinin enkaz altında kalarak yaşamını kaybetmesinin ardından kurulan Asrın Felaketi Arama ve Kurtarma (AFAK) derneğine bağlı timler, yaşanabilecek olaylara karşı hazır kıta bekliyor.

Gölbaşı'nda iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Bismil'de 13 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iki hafta boyunca yapılan huzur uygulamalarında işlem yapılan 46 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Gaziantep'te cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Gaziantep'te aile içi tartışma sonrası cinnet getiren bir şahıs, tüfekle eşini öldürdükten sonra oğlu ve damadını ağır yaraladı. Katil zanlısı şahıs olay sonrası gözaltına alındı.

Diyarbakır'da damat dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde damat tartıştığı kayınpederini silahla vurarak öldürürken, eşi ve kayınvalidesini de yaraladı.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm, Anneler Günü'nü kutladı

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, Anneler Günü'nü kutladı.

Diyarbakır'da işletmelere hijyen eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET iş birliğiyle hayata geçirilen İşimiz Temiz Projesi kapsamında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan işletmelere hijyen eğitimi verildi.

Şehit annelerinin Anneler Günü kutlandı

Hedef Kızılelma Derneği ve Turan Devletleri Teşkilatı Adıyaman İl Başkanlığı tarafından şehit annelerinin Anneler Günü kutlandı.

Diyarbakır'da Anneler Günü'nde kadınlara savunma eğitimi verildi

Diyarbakır'da, Anneler Günü'nde aralarında işitme engelli kadınlarında olduğu kadınlara kendilerini koruma ve savunma alanında eğitim verildi.

Toplam 5805 haber.