Bölge

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da 8 araçlı zincirleme kaza: 2 yaralı

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Mihri Rasim Müşfik Açba'nın eserlerinden oluşan sergi SANKO Park'ta

Türk kadın ressamlardan Mihri Rasim Müşfik Açba'nın eserlerinden oluşan sergi, SANKO Park AVM ev sahipliğinde Gaziantepli sanatseverlerle buluştu.

Batman'da bin 120 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Batman'da durdurulan bir otomobilde bin 120 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

Adıyaman'da Nisan ayında 34 bin 154 kişi uçak yolculuğunu tercih etti

Nisan ayında Adıyaman Havalimanı'ndan 34 bin 154 kişi uçakla yolculuk yaptı.

GAÜN'lü öğrenci Türkiye 2'ncisi oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Mustafa Bakır, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan yarışmada Türkiye 2'ncisi oldu.

Fotoğraf çekmek isterken düştüğü çayda boğuldu

Batman'da su kenarında fotoğraf çekmek istediği sırada dengesini kaybederek çaya düşen lise öğrencisi hayatını kaybetti.

GAÜN Hastanesi'nde Hemşirelik Haftası etkinliği düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi'nde '12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası' nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Gazi torunları Çanakkale'de ecdada dua ediyor

Şahinbey Belediyesi 'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi' kapsamında 218 bin 327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

Traktör yüklü tır şarampole devrildi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde traktör yüklü tırın şarampole devrilmesi sonucu traktörler karayoluna saçıldı.

Katamino yarışları büyük ilgi gördü

Gaziantep Özel Erdem Koleji'nin Akıl ve Zeka Oyunları Zümresi tarafından il geneli ilkokul öğrencileri arasında 'Katamino' turnuvası gerçekleştirildi.

Umut Yılmaz, vatandaşlarla bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz; İncesu Mahallesi, Yavuzeli ilçesi Sarılar Köyü ve Pazarcık ilçesi Narlı Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir ara geldi.

Eşini öldürüp oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı: 'Psikolojim bozuk, pişmanım'

Gaziantep'te tüfekle eşini öldüren, oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı Halil Özdemir adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye sevk edilirken neden yaptınız sorusuna Psikolojim bozuk, pişmanım diye cevap vermesi ve üzerindeki kanlı kıyafetler dikkat çekti.

Yıldırımın düştüğü Çelikhan'da 5 hayvan telef oldu

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde yıldırımın düşmesi sonucu 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

Down sendromlu çocuklara bisiklet dağıtıldı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Adıyaman Down Sendromlular Derneği tarafından yürütülen +1 Değerliyiz Projesi kapsamında down sendromlu bireylere bisiklet dağıtımı yapıldı.

Anne-oğuldan geriye birlikte çektirdikleri fotoğraf kaldı

Gaziantep'te aile içi tartışma sonrası kocası tarafından tüfekle vurularak öldürülen Zeynep Özdemir'in cansız bedeni, tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden Zeynep Özdemir ile ağır yaralanan oğlu İ.E. Özdemir'den geriye ise gülümseyerek beraber çektirdikleri fotoğraf kaldı.

Şahin, Koruyucu Aile Hizmeti Eğitim Çalıştay'ına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, toplum kalkınmasında gönül elçileri projesi kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Hizmeti Eğitim Çalıştayı'na katıldı.

'Her ferdin ve ailenin inşası, bu dönemde her zamankinden daha çok önem arz ediyor'

Gaziantep'te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2'nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi'nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.

Eşini öldürüp oğlunu yaraladıktan sonra elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradı

Gaziantep'te aile içi tartışmada eşini öldürdükten sonra oğlunu yaralayan şahsın, elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan şahsın olay yerine gelen polisleri görünce tüfeğini yere bırakıp teslim olması ve sonrasında da yaralı oğlunun ambulansa taşınma anları da saniye saniye yer aldı.

Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü'nü coşkuyla kutladı

Türkiye'nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) kurulan ve kurulduğu günden bu yana Gaziantep'in sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek etkinliklere imza atan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü'nü de eğlence ve sanat dolu bir konserle kutladı.

Toplam 5805 haber.