Bölge

Bölge Haberleri

Jandarma silah ele geçirdi

Adıyaman'da bir ev eklentilerinde yapılan aramada tabanca, av tüfeği ve fişek ele geçirdi.

Çalınan arı kovanları jandarma tarafından bulundu

Adıyaman'da araziden çalınan 76 adet arı kovanı jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

'Öğretmenler Odası Buluşmaları'nın 10'uncusu Diyarbakır'da gerçekleşti

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Diyarbakır'da düzenlenen programda meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Diyarbakır'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde tıra çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Türkiye'de epidural anestezi tercihi yüzde 1'in altında

Diyarbakır Memorial Hastanesinde Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Ahmet Anaç, epidural anestezi ile ağrısız doğumun diğer ülkelerde çok sık tercih edilen bir yöntem olduğunu, ancak Türkiye'de bu oranın yüzde 1'in altında olduğunu açıkladı.

Gazi Caddesi bankları yenilendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Gazi Caddesinde kırılan kent mobilyalarını yenileyerek yeşil alanlarda çalışma başlattı.

Diyarbakır'da hayvanların içme suyunun karşılandığı göletler onarılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hayvanların su ihtiyacını karşılayan kırsal bölgelerdeki göletlerin bakım ve onarımını yapıyor.

8 milyonluk vurguna jandarma baskını

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından kent genelinde son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yapılan operasyonlarda piyasa değeri toplam 8 milyon 266 bin TL olan 392 adet akıllı telefon,52 adet akıllı kol saati ve 45 adet kulaklık ele geçirildi.

İmkander Gazze'deki mazlumları yalnız bırakmıyor

İmkander Derneği Gazze'deki savaş mağduru ailelere yemek gıda ve bebekler için mama yardımında bulunuyor.

GAÜN'de '1. Ulusal Bahar Sempozyumu' düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından hazırlanan '1. Ulusal Bahar Sempozyumu' düzenlendi.

Lüks sitede çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı

Gaziantep'te lüks sitenin 8. katındaki bulunan bir dairede çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yaralanan olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kuşların Şarkısında Renkler Temalı Resim Sergisi

Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan 'Kuşların Şarkısında Renkler' temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturdu.

Erzincan'daki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat'ta yaşanan toprak kayması sonucunda toprağın altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Günü

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Romatoloji Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, iltihaplı bel ve kalça romatizmasının (Ankilozan Spondilit) en belirgin özelliğinin sabahları ortaya çıkan bel ve kalça ağrısı olduğunu bildirdi.

Baklava yapımını kolaylaştıran makineler talep görüyor

Baklava üretiminin kalbi olan Gaziantep'te, baklavacı makinesi tamir ve satışı yapan usta Mehmet Cihan, baklava yapımını kolaylaştıran makinelerine olan ilginin son zamanlarda arttığını belirtti.

Otobüslerden telefon ve evlerden hırsızlık yapan şüphelilere 'tırpan' operasyonu: 6 tutuklama

Diyarbakır'da Ramazan bayramı nedeniyle otogar yoğunluğunu fırsat bilip otobüslerden telefon, binalardan ve evlerden eşya çalan 6 şüpheli, 'tırpan' operasyonu ile yakalanarak tutuklandı.

Turuş Kaya Mezarlarında kazı ve temizleme çalışmaları başladı

Adıyaman'da Roma ve Bizanslılar tarafından kullanılan binlerce yıllık Turuş Kaya Mezarlarının turizme kazandırılması için kazı ve temizleme çalışmaları başladı.

Durdurulan otomobilden 2 çuval esrar çıktı

Batman'da polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 2 çuval içerisinde toplam 17 kilo 650 gram uyuşturucu maddesi esrar ele geçirildi.

Toplam 5442 haber.