Bölge

Bölge Haberleri

Şehit annesinin Anneler Günü'nü pasta keserek kutladılar

Batman'ın Sason ilçesinde ADEM merkezinde bir araya gelen kadınlar, şehit uzman Çavuş Faim Bozkurt'un annesi Naile Bozkurt'a hazırladıkları pasta ile Anneler Günü'nü kutladı.

Final Okulları öğrencileri, Anneler Günü'nde annelerini onurlandırdı

Diyarbakır Final Okulları öğrencileri, organize edilen kahvaltı etkinliğinde annelerini onurlandırdı.

Jandarmadan şehit anneleri ve eşlerine 'Anneler Günü' sürprizi

Gaziantep'te jandarma ekipleri, şehit anneleri ve eşlerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Oturumlarla devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Aile Akademisi ve İstanbul Aile Vakfı iş birliğinde düzenlenen 2'nci Uluslararası Aile Sempozyumu, akademisyenlerin katıldığı oturumlarla devam ediyor.

Depremzede annenin en acı anneler günü

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremde eşini, oğlunu ve ablasını kaybeden Yıldız Kartal, yaşadığı zor süreci iki çocuğuna ve iki yeğenine bakarak geçiriyor.

Anneler Günü, Dürümlü şehitlerinin yıldönümünde ailelerinin acısını katladı

Terör örgütü PKK mensuplarınca 12 Mayıs 2016'da Diyarbakır'ın Dürümlü mezrasında 15 ton patlayıcı yüklü kamyonun infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 16 kişi, aile fertleri tarafından Anneler Günü'nde anıldı.

23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi: 2 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Batman'da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı

Batma'da kış uykusundan uyanan aç ayılar, yüksek kesimlerde bulunan arı kovanlarını parçalayarak içindeki kilolarca organik balı yedi.

Batman'da boğulma vakalarının önüne geçmek için çalışmalar başlatıldı

Batman'da il ve ilçelerindeki muhtemel boğulma vakalarının önüne geçmek ve en aza indirebilmek için tüm kurumların katılacağı ortak komisyon kurularak çalışmalara başlandı.

Adıyaman'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkan otomobil takla attı. Yol kenarına savrulan araçtaki 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Başkan Bulucu'dan Anneler Günü mesajı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

'Kentin yeniden inşası' çalıştayı düzenlendi

Adıyaman Belediyesi ile sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen 'Kentin yeniden inşası' çalıştayı gerçekleştirildi.

Samsatlı anneler çocukları ile birlikte eğlendi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde anneler çocukları ile birlikte doyasıya eğlendi.

Bilim Şehitkamil'de annelere özel etkinlik

Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde Bilim Şehitkamil, Anneler Günü'nü unutulmaz kılan özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bilimin büyülü dünyasına keyifli bir yolculuğa çıkan anneler ve çocukları, bilimsel keşiflerle dolu bir gün geçirdiler.

Hemşirelik haftası

SANKO Üniversitesi Hastanesi Başhemşiresi Ceylan Özyılmaz, 'Mesleğimizin temel değerleri ışığında özveri ve insan sevgisiyle çalışan hemşirelerimizin Hemşirelik Haftası kutlu olsun' dedi.

M. Naci Topçuoğlu dualarla anıldı

Merhum sanayici M. Naci Topçuoğlu vefatının 16. yıldönümünde düzenlenen törende dualarla anıldı.

Umut Yılmaz'dan anneler günü mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü yürekten kutluyor, onlara olan sevgimizi ve minnettarlığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Onlar, hayatımızın en değerli hazineleridir ve her zaman sevgiyle hatırlanmayı hak ederler' ifadelerine yer verdi.

Terörün elinde olan evlatlarından ayrı Anneler Günü'nü geçiriyorlar

Diyarbakır'da eski HDP il binası önünde dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle oturma eyleminde olan anneler, Anneler Günü'ne evlat hasreti nedeniyle buruk giriyor.

Gölbaşı'nda kamyon devrildi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yan yattı.

Toplam 5816 haber.