Bölge

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da Anneler Günü'nde kadınlara savunma eğitimi verildi

Diyarbakır'da, Anneler Günü'nde aralarında işitme engelli kadınlarında olduğu kadınlara kendilerini koruma ve savunma alanında eğitim verildi.

Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ve iş birliğinde, Gaziantep Valiliği destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl 3'üncüsünün düzenlendiği Gaziantep Auto-Drift Fest Gazi şehirlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Şahinbey Belediyesi 663 parkıyla yaza hazır

Havaların ısınmasıyla birlikte parklar hareketlenmeye başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana Şahinbey İlçesi'ne 663 park yaptıklarını belirterek, vatandaşları, güzel zaman geçirmek adına parklara davet etti.

Evde çıkan yangında 4 kişi dumandan zehirlendi

Adıyaman'da, bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Bitlis Mutki'de İki Ayrı Deprem Kaydedildi

Bitlis Mutki'de meydana gelen ardışık depremler, bölgede sismik aktivitenin arttığına işaret ediyor. İlk deprem 3 büyüklüğünde olup, hemen ardından kaydedilen ikinci deprem ise 2.3 büyüklüğünde gerçekleşti. Her iki depremin de derinliği önemli bir faktör olarak ölçüldü. Depremlerin merkez üsleri ve koordinatları belirlendi.

Adıyaman'da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Sahte komiser, gerçek polislere yakalandı

Adıyaman'da, sahte komiser kimliği ve kurusıkı tabancayla gezen şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Batmanlı iş adamı Ekremoğlu, Anneler Günü'nü kutladı

Batmanlı iş adamı Esat Ekremoğlu, yayımladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.

Adıyaman'da en acı Anneler Günü

12 Mayıs Anneler Günü Adıyaman'da acı ve hüzün içerisinde kutlanıyor.

Şehit annesinin Anneler Günü'nü pasta keserek kutladılar

Batman'ın Sason ilçesinde ADEM merkezinde bir araya gelen kadınlar, şehit uzman Çavuş Faim Bozkurt'un annesi Naile Bozkurt'a hazırladıkları pasta ile Anneler Günü'nü kutladı.

Final Okulları öğrencileri, Anneler Günü'nde annelerini onurlandırdı

Diyarbakır Final Okulları öğrencileri, organize edilen kahvaltı etkinliğinde annelerini onurlandırdı.

Jandarmadan şehit anneleri ve eşlerine 'Anneler Günü' sürprizi

Gaziantep'te jandarma ekipleri, şehit anneleri ve eşlerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Oturumlarla devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Aile Akademisi ve İstanbul Aile Vakfı iş birliğinde düzenlenen 2'nci Uluslararası Aile Sempozyumu, akademisyenlerin katıldığı oturumlarla devam ediyor.

Depremzede annenin en acı anneler günü

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremde eşini, oğlunu ve ablasını kaybeden Yıldız Kartal, yaşadığı zor süreci iki çocuğuna ve iki yeğenine bakarak geçiriyor.

Anneler Günü, Dürümlü şehitlerinin yıldönümünde ailelerinin acısını katladı

Terör örgütü PKK mensuplarınca 12 Mayıs 2016'da Diyarbakır'ın Dürümlü mezrasında 15 ton patlayıcı yüklü kamyonun infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 16 kişi, aile fertleri tarafından Anneler Günü'nde anıldı.

23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi: 2 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Batman'da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı

Batma'da kış uykusundan uyanan aç ayılar, yüksek kesimlerde bulunan arı kovanlarını parçalayarak içindeki kilolarca organik balı yedi.

Batman'da boğulma vakalarının önüne geçmek için çalışmalar başlatıldı

Batman'da il ve ilçelerindeki muhtemel boğulma vakalarının önüne geçmek ve en aza indirebilmek için tüm kurumların katılacağı ortak komisyon kurularak çalışmalara başlandı.

Adıyaman'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkan otomobil takla attı. Yol kenarına savrulan araçtaki 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Toplam 5806 haber.