Dünya

Dünya Haberleri

Hindistan'da şaşkına çeviren olay: 26 parmağı olan bebek dünyaya geldi

Hindistan'da bir bebek tam 7 el, 6 ayak parmağıyla doğdu. Bebeğin ailesi, küçük çocuğun reenkarnasyon geçirmiş bir Hindu tanrıçası olduğuna inanıyor.

Azerbaycan, Karabağ'da operasyon başlattı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek gerekçesiyle bölgede "antiterör operasyonu" başlatıldığını bildirdi. Açıklamada, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmamakta, yalnızca meşru askeri hedefler yok edilmektedir" denildi.

Sadece Kanının Kokusuyla Bile Karşısındakini Felç Edebilen ‘Zehirli Kadın’: Gloria Ramirez

Normalde toksik kişi psikolojik bir terimdir. Ancak Gloria Ramirez'in başına gelenlerden dolayı insanlar gerçekten zehirlendi ve Ramirez "Toxic Lady" olarak anılmaya başladı. Kanında yayılan koku nedeniyle insanları zehirleyen Ramirez'in sırrı çözülmez hikayesini sizler için derledik...

İsveç, Türkiye'den 'Kürt Tilkisini' Geri İstiyor!

Son dönemde NATO üyelik süreci sebebiyle tansiyonun gergin olduğu Ankara-Stockholm hattında ipleri daha da gerecek bir iddia geldi

Altında kalan arabayı fark etmedi! Kamyon yoluna devam edince sürücü el sallayarak diğer arabalardan yardım istedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinin Şikago bölgesindeki otoyolda ilginç bir kaza yaşandı. Kamyon şerit değiştirmeye çalışan aracı altına aldı. Kamyon sürücüsü durumu fark etmeyerek yoluna devam edince kamyonun altında sıkışan aracın sürücüsü 19 yaşındaki Laylisha Gardner aracın penceresinden sarkarak el sallayıp yardım istedi. O anlar trafikte bulunan bir aracın araç içi kamerasına yansıdı.

Meksika parlamentosunda ''İnsan olmadığı'' öne sürülen iki varlığın görüntüleri yayınlandı

Meksika parlamentosunda "İnsan olmadığı" öne sürülen iki varlığın görüntüleri yayınlandı. Varlıkların dünya dışı oldukları iddia edilirken, kalıntıların 1000 yıllık olduğu belirtildi.

Uganda'da bir adam aynı günde 7 kadınla evlendi, ortak düğün yaptı

Ugandalı bir adam, aynı günde 7 kadınla evlenerek ortak düğün yaptı. Ssaalongo Nsikonenne Habib Ssezzigu adındaki adamın evlendiği kadınlardan ikisi kız kardeş. Ssezzigu, eşlerine düğün hediyesi olarak araba verdi.

Libya’da ölü sayısı 3 bini geçti! 7 binden fazla kayıp

Libya'nın doğusundaki "hükümetin Sağlık Bakanı" Osman Abdulcelil, ülkenin doğusunda meydana gelen sel felaketinde ölenlerin sayısının 3 bini geçtiğini söyledi. Libya Kızılayı Sözcüsü Tevfik Şükri, sel felaketi nedeniyle yerinden olan aile sayısını 20 bin olarak tahmin ettiklerini söyledi.

Etiyopya yarın 2016'ya girecek

Kendine has takvim kullanan Doğu Afrika ülkesi Etiyopya, yarın 2016 yılına girmeye hazırlanıyor. Ülkedeki tüm resmi kurumlar yılbaşı tatili yapacak.

Hindistan’ın adı değişti! İşte yeni ismi…

Hindistan isim değiştirdi! Peki Hindistan'ın yeni ismi ne oldu? İşte Hindistan adının tarihçesi ve ülkenin yeni adı...

Fas'ta büyük deprem: Hayatını kaybedenlerin sayısı 632'ye yükseldi

Sarsıntı, Fas'ta son 120 yılın en şiddetli depremi olarak kayıtlara geçti

Ronaldo hayranı iki Kürt hacı adayı umre yerine maça gidince gözaltına alındılar

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nden Suudi Arabistan'ın Mekke kentine umreye giden iki iş insanı, En-Nasr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'yu görmek için gittiği Taif'te gözaltına alındı.

Gabon'da askeri darbeyle indirilen devlet başkanının evinde valizler dolusu para bulundu

Nijer'in ardından askeri darbeyle sarsılan Afrika ülkesi Gabon'da tartışmalı seçim sonrası devrilen Devlet Başkanı Ali Bongo'nun evinde banknot, CFA frangı, dolar ve euro desteleriyle dolu bavullar ve çantalar bulundu.

Uzun yıllardır efsane olarak anlatılıyordu! 'Kurt adam' sonunda görüntülendi

Almanya'daki Harz Dağları'nda turistler, hasar görmüş eski bir kalenin yanında elinde tahta bir mızrakla dolaşan 40'lı yaşlardaki çıplak adamın fotoğrafını çekti. Alman basını tarafından 'kurt adam' olarak nitelenen bu kişinin 5 yıldır ormanda ve dağlık alanda tek başına yaşadığı düşünülüyor. Adamın saç ve sakallarının uzadığı ve uzun süredir banyo yapmadığı görüldü. İlk defa görüntülenen bu adamın nasıl hayatta kaldığı merak konusu olurken, Almanya'da doğada tek başına yaşayan insanlarla ilgili efsaneler uzun yıllardır halk arasında yaygın.

Cezaevine teslim olan Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk başkan olarak ABD tarihine geçti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu iddiasıyla açılan dava kapsamında teslim oldu. Trump, Fulton İlçe Hapishanesine gelerek gözaltı işlemlerini tamamladı. Trump sabıka fotoğrafı çekilen ilk başkan olarak ABD tarihine geçti.

Vatandaşlara 'çocuk yapın' mesajı gönderildi

Çin'in Xian kentinde çocuk yapmayı teşvik etmek için vatandaşlara "tatlı aşk" mesajları gönderildi.

Hırsızlık yapan kabile üyelerini ateşte pişirip yiyorlar

Papua Yeni Gine'nin ormanlarına giren Amerikalı bir maceraperest olan Drew Binsky, medeniyetten uzak yaşayan bir kabilenin alışkanlıklarını öğrenince dehşete düştü. Binsky, kabilede hırsızlık yapan kişilerin bedenlerinin sırf cezalandırmak için ateşte pişirilerek yendiğini aktardı.

Kur'an yakanı değil, müdahalede bulunanı gözaltına aldılar

İsveç'in başkenti Stockholm'da Kur'an yakma eylemine yangın söndürme tüpüyle müdahale eden bir kadın gözaltına alındı.

Kliması bozulan yaşlı çift, tamirci beklerken öldü

Aşırı sıcaklar, yaşlı çiftin ölümüne neden oldu. Kliması bozulan çiftin cansız bedenleri, tamircinin geleceği gün bulundu.

Toplam 1248 haber.