Dünya

Dünya Haberleri

Üzerine Kahve Döküldü 3 Milyon Dolar Tazminat Kazandı!

ABD'de bir kahve şubesinde yaşanan olayda ismi verilmeyen bir kadın kahve alırken sıcak kahve üstüne döküldü. Ciddi yanıkları olan kadın kahve firmasına açtığı tazminat davasının sonucunda 3 milyon dolar kazandı.

İsrail, Gazze'ye kara harekatı düzenledi

İsrail ordusu, kara kuvvetlerinin Gazze'ye "rehine operasyonu" düzenlediğini açıkladı.

İsrail'den korkutan açıklama: Bugünden itibaren saldırıları artıracağız

Son dakika haberine göre, İsrail Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, hava kuvvetlerinin bugünden itibaren Gazze'ye yönelik saldırılarını artırmaya başlayacağını söyledi.

Gazze'ye giden insani yardım tırının içindekini öğrenince yüreğiniz dağılacak

Gazze'deki insani kriz derinleşirken, bugün ilk defa Refah sınır kapısından geçişine izin verilen 20 kamyon krizin boyutuna da işaret ediyor. Kamyonlardan birinin içinde sadece tabut var.

Refah Sınır Kapısı açıldı, ilk yardım tırları Gazze'ye geçmeye başladı

İsrail'deki ABD Büyükelçiliği, Gazze-Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın yerel saatle 10.00'da açılacağıyla ilgili bilgi aldıklarını duyurdu. Mısır devlet televizyonu sınırın açıldığını aktardı.

İsviçre vasıflı vasıfsız 85 bin kişi arıyor! 125 bin TL maaş verilecek!

İsviçre vasıflı vasıfsız 85 bin kişi arıyor! Başvurup kabul edilenler 125 bin TL maaş alabilecekler.

Son Dakika: İsrail, büyükelçi dahil tüm diplomatlarını Türkiye'den geri çekiyor

Son dakika: Gazze'de günlerdir katliam gerçekleştiren İsrail, Türkiye dahil bölge ülkelerdeki büyükelçi ve diplomatlarını geri çekme kararı aldı.

İsrail'den vatandaşlarına uyarı: Türkiye'yi en kısa sürede terk edin

İsrail Güvenlik Konseyi, Türkiye'ye yönelik güvenlik alarmının 4'üncü seviyeye çıkarıldığını duyurarak, ülkedeki tüm İsraillilerin mümkün olan en kısa sürede Türkiye'yi terk etmesini istedi.

Türkiye'den, Gazze'deki hastane katliamı sonrası ilk hamle! Sağlık Bakanlığı devreye girdi

İsrail'in 500 kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısı sonrası Türkiye harekete geçti. Sağlık Bakanlığı, bölgeye gemi hastane göndermek veya Gazze'de ya da Refah Sınır Kapısına yakın noktalarda Sahra Hastaneleri kurmak için harekete geçerken, Bakan Koca uluslararası sağlık örgütleri ile görüşmelerin de devam ettiğini açıkladı.

Depremi artık 1 hafta önceden bileceğiz! 14 Depremi önceden bildi

Teksas Üniversitesi'ndeki araştırmacılar depremler gerçekleşmeden bir hafta önceden haber veren yapay zeka modeli geliştirdiklerini öne sürdü. Çin'de denemeler yapan araştırmacılar, yapay zekanın 14 depremin nerede olacağını ve büyüklüğünü doğru tahmin ettiğini belirtti.

Resmen ölümü bekliyorlar! Filistinli çocukların çaresizliğini en iyi anlatan kare

İsrail'in günlerdir bombardımana tuttuğu Gazze'de çocuklar, hava saldırısında ölmeleri durumunda aile üyelerinin cesetlerini teşhis edebilmeleri için artık isimlerini avuçlarına yazmaya başladı.

İsrail, bölgeyi terk etmeleri için sivillere 6 saat süre verdi

Dün akşam saatlerinde yerlerinden edilen Filistinlilerin konvoylarını vuran İsrail, bugün yüz binlerce kişiye bölgeyi terk etmeleri için 6 saat süre verdi. Saat 16:00'ya kadar izin verilen yollardan geçen sivillere zarar verilmeyecek.

Bugün, Güneş ile aramıza Ay girecek

Ay’ın, Güneş’in önünden tam kavuşumlu geçişinde Güneş’i tam örtmediği zaman gözlemlenen “Ateş Çemberi” olarak anılan halkalı Güneş tutulması Kuzey, Orta ve Güney Amerika göklerinde görünecek ve yoluna çıkanlar için eşsiz bir manzara, bilim insanları için ise ender bir fırsat yaratacak.

İsrail'den konvoya bombalı saldırı: 70 ölü, 200'den fazla yaralı

Son dakika haberi... Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun yerinden edilmiş insanlardan oluşan bir konvoyu bombalaması sonucu 70 kişi öldüğünü, 200'den fazla kişinin de yaralandığını duyurdu.

Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezasıyla karşı karşıya

Cristiano Ronaldo, İranlı ressam Fatemeh Hamami'ye dokunduğu gerekçesiyle kırbaç cezasıyla yargılanıyor. Ronaldo'nun 99 kırbaç cezasıyla karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Netanyahu: Savaş tek bir şekilde bitebilir, o da Hamas'ın yok edilmesiyle

Acil durum hükümetine güvenoyu verilmesi öncesi Meclis'te konuşma yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaşanan çatışmaların İsrail için bir savaş olduğunu ve bu savaşın ancak Hamas'ın yok edilmesiyle tam zaferle sonlanabileceğini ifade etti.

Savaşın da bir ahlakı var! İsrail askerleri mermilerine domuz yağı sürüyor

Hamas'ın başlattığı operasyona karşılık vermek için harekete geçen İsrail askerlerine ait çarpıcı bir görüntü ortaya çıktı. Videoda çatışma için hazırlık yaptığı görülen bir İsrail askerinin silahına yerleştirdiği mermilere domuz yağı sürdüğü görülüyor.

İltica rakamları açıklandı: Türkiye'den Almanya'ya başvuruda rekor artış

Federal Göç ve Mülteci Dairesi'nin eylül ayına ilişkin açıkladığı iltica rakamlarına göre, Türkiye’den Almanya'ya başvurularda geçen yılın tamamına göre yüzde 45'lik artış gerçekleşti. Ocak-Eylül ayları arasında Türkiye'den toplam 36 bin 309 iltica başvurusu yapıldı.

İsrail Yıllardır Peşinde! Kim bu Muhammed Deif?

Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırıları sonrasında gözler Hamas'ın askeri kanadının başındaki gizemli isimde...

Toplam 1243 haber.