Genel

Genel Haberleri

En çok eleman aranan meslekler açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 330 bin 325 açık iş tespit ettiklerini belirterek, Türkiye'de en fazla açık iş ilanı olan sektör ve meslekleri duyurdu.

Depremde kaybolmuştu! Polisin cansız bedeni 14 ay sonra bulundu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde kaybolan polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedi, çocuk sanılarak başka bir aileye verildi ve Kayseri'de defnedildiği DNA testi sonucu ortaya çıktı.

Arçelik Kapanıyor O Şirketle Birleşiyor!

Oda Tv'nin haberine göre Arçelik markası tarihe kavuşuyor.

Belediye başkanı göreve gelir gelmez kendi elleriyle kapıyı söktü

Bursa'da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Gemlik Belediye Başkanı seçilen Şükrü Deviren'in göreve başladıktan sonraki ilk işi makam odasının kapısını kaldırmak oldu.

VakıfBank, KPSS'siz 869 personel alımı yapacak!

VakıfBank, çeşitli kadrolar için toplamda 869 yeni personel işe alınacağını duyurdu.

Astrolog Aygül Aydın, En sadakatsiz 3 burcu açıkladı! İşte aşk, sağlık, para ve iş yorumu..

Astrolog Aygül, iletişim kurmakta güçlük çeken bazı burçlara yönelik ayrılığı işaret etti. Bunun dışında, en sadakatsiz 3 burcu açıkladı. İşte Astrolog Aygül Aydın'dan; aşk, sağlık, para ve iş yorumu..

Tiryakilere kötü haber! Sigaraya 9 TL zam geldi

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara markasına 9 TL zam geldiğini duyurdu. Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Zamlar gelmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi

Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?

Faturalara dev zamlar geliyor!

BTK, Nisan ayında mobil iletişim ücretlerini e artırarak tarifelerini güncelledi. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu, mobil iletişim ücretlerini artırma kararı aldı.

Resmi Gazete: İçişleri Bakanlığı Bayramdan Önce 1608 Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruda, İçişleri Bakanlığına büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, destek personeli, teknikeri mimari arşiv uzmanı, çağrı karşılama personeli, programcı ünvanlarında sözleşmeli personel alımı yapılacağı aktarıldı.

Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen aylarda müjdesini verdikleri 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.

TİMBİR Başkanı Dr. Basa’dan, RTÜK Başkanı Şahin’e ziyaret

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti.

Beşiktaş'ta eğlence mekanında yangında can kaybı 25'e yükseldi

Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında tadilat sırasında başlayan yangında 25 kişi hayatını kaybetti.

Kadir gecesi yaklaşıyor! 2024 Kadir gecesi ne zaman, Ramazan'ın kaçıncı günü?

Kadir Gecesi tarihi için geri sayım başladı! Müslümanlara dini hissiyat ve ibadet yoğunluğu eşliğinde gündelik hayatlarını sorgulama, yenileme ve zenginleştirme fırsatı sunan Ramazan ayı'nda bin aydan hayırlı olduğu rivayet edilen Kadir gecesi barınıyor. İslam alimleri Kadir Gecesi ile ilgili son 10 geceye dikkat çekiyor. Peki, Kadir Gecesi ne zaman? Bu yıl yani 2024 Kadir Gecesi ne zaman idrak edilecek? İşte 2024 Kadir gecesi tarihi...

Tahliye edildikten sonra kaybedilen mültecinin işkence görüntüleri ailesine gönderildi

Erzincan L Tipi Cezaevi’nden tahliye edildikten sonra kendisinden haber alınamayan mülteci Ali Veli’ye işkence edildiği anların görüntüleri ailesine gönderildi.

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı! 2 ilde itiraz edildi

İki aday arasındaki oy farkının çok az olduğu bazı il ve ilçelerde seçim sonuçlarına itiraz edildi. Hatay, Kırklareli ve Kütahya'nın Emet ilçesinde son kararı seçim kurulları verecek.

Belediye başkanları ne kadar maaş alacak?

Aylardır süren aday belirleme süreci ve kampanya dönemi sona erdi. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar beş yıl süreyle görev yapacaklar. Peki seçimle gelen yerel yöneticiler ne kadar maaş alacaklar?

Muhtarlık seçimlerinde çıkan kavgalarda 6 kişi öldü, 62 kişi yaralandı

Yerel seçimlerde bütün sandıklar açıldı ve oy sayma işlemleri sona erdi. Her yerel seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de muhtarlık yarışlarında kan aktı. Ülke genelinde 17 Mart'tan bu yana muhtarlık kavgalarında 6 kişi öldü, 62 kişi yaralandı. Şanlıurfa, Diyarbakır, Siirt, İstanbul, Bayburt, Burdur ve Mardin'de muhtarlık seçimleriyle ilgili kavgalarda aralarında muhtar adaylarının da bulunduğu 26 şüpheli gözaltına alındı, 2 zanlı tutuklandı.

Kutlama sırasında çöken CHP balkonundan düşen ilçe başkan yardımcısı öldü

Denizli'nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkonun çökmesi sonucu ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Toplam 8223 haber.