Genel

Genel Haberleri

Lütfü Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden para aldığı ortaya çıktı

31 Mart seçimlerinde kaybeden Eski Hatay Belediye Başkanı Lütfu Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden 32 milyon TL aldığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan belgelere göre, kendini iş adamı olarak tanıtan bir kişinin 32 milyon TL'yi belediyeye "İmar harcı bedeli olarak" gönderdiği, daha sonra yanlışlıkla gönderildiğini iddia ederek paraya geri istediği öğrenildi.

‘Jakuzi’ tartışmasıyla gündeme gelmişti: Sancaktepe Belediyesi’nin lüks katı görüntülendi

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçen ve 'jakuzi' tartışmalarıyla gündeme oturan Sancaktepe Belediyesi'nin binası görüntülendi.Belediyede başkanlık makamına ait 2 lüks banyo olduğu ve 8 belediye başkan yardımcısının ayrı ayrı 8 adet banyosu olduğu ortaya çıktı. Ayrıca belediye binasına kurumun borçlarının yer aldığı liste de asıldı.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

Yılmaz Erdoğan, kendisiyle sevgili olduğunu söyleyerek kardeşi aracılığıyla özel fotoğraflarını yayınlayan Cansu Taşkın'a dava açıyor.

Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor

Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yayınlanacak 59. bölüm fragmanında boşanma kararı alan Nursema, eve gittiğinde eşi Umut'u kendi yatağında başka bir kadınla yakalıyor.

Bakan uyardı: Sıcaklıklar yükseliyor, orman yangınları kapıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) bugün açıkladığı verilere göre kuzey ve iç kesimlerde sıcaklıklar 2-4 derece artacak.

Şırnak'ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Karakola imza verme zorunluluğu ortadan kalkıyor

Denetimli serbestlik kapsamında karakola imza verme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Yükümlüler elektronik cihaz ya da telefon üzerinden takip edilebilecek.

İşsizlik rakamları açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, şubatta bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7'ye geriledi. İşsiz sayısı, bu dönemde 109 bin kişi azalarak 3 milyon 78 bin oldu. Genç nüfusta işsizlik oranı da 0,8 puan düştü.

Meteorolojiden Yurdun Dört Bir Yanına Uyarı! İşte Siirt ve diğer illerde hava durumu

MGM'nin değerlendirmesine göre, yurdun kuzey ve doğu bölgelerinde parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu hava hakimken, doğu kesimlerde sağanak yağışlar ve çığ tehlikesi uyarıları dikkat çekiyor.

İran: İsrail'e yönelik operasyon başarıyla tamamlandı ve devamını amaçlamıyoruz

İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri, İsrail'e düzenledikleri askeri operasyonun başarıyla sonuçlandığını öne sürerek, devamını amaçlamadıklarını söyledi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Bayram tatilinin ilk 8 gününün acı tablosu açıklandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 8 gününde toplam; 4 bin 998 trafik kazası meydana geldiğini ve 66 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kahvehanedeki tartışmada silahlar konuştu: 2 kişi hayatını kaybetti

Kastamonu'da bir kahvehanede iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü. Olayda silahla vurulan iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

9 Günlük Bayram Tatili Sona Eriyor

Hafta sonu tatilleriyle birleştirilmesi sonucu 9 güne çıkan BAYRAM TATİLİ sona eriyor.

Türkiye'ye 15 Nisan tarihi şimdi verildi... Bir anda en yükseğe çıkacağız

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'ye 15 Nisan hakkında flaş bir tarih verdi. Bir anda yükseğe çıkması bekleniyor.

Bayram Namazında Örümcek Adam Krizi

Hatay’a bağlı olan İskenderun ilçesinde Örümcek Adam kostümüyle bayram namazı kılan Ayaz Koç, cami içerisinde panik yarattı. Koç, ihbarın ardından gelen emniyet ekipleri tarafından dışarıya çıkarıldı. İşte detaylar..

300 Bin Personel Alımı: İş arayanlar için büyük fırsat!

Türkiye genelinde iş arayanlar için önemli bir fırsat kapısı aralanıyor. İşkur'un son verilerine göre, ülke genelinde 330 binden fazla eleman açığı bulunuyor. Bu açık, imalat, inşaat, perakende ve diğer birçok sektörde kendini gösteriyor.

Çevre Bakanlığı'ndan Yüksek Maaşlı Personel Alımı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarla ilgili geniş kapsamlı detaylar kamuoyuyla paylaşıldı. İşte detaylar...

Arabası 3 yıldan eski olanlar dikkat: yeni düzenleme geldi

Araç sahipleri için önemli bir duyuru geldi! TÜVTÜRK tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 yaşından büyük araçlara yönelik yeni bir düzenleme başlatılıyor.

Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 can kaybı

Ramazan Bayramı tatilinde yollar yine kan gölüne döndü... Tatilin başlangıcından itibaren yaşanan kazalarda 38 vatandaş hayatını kaybetti, 5 bin 26 kişi yaralandı.

Toplam 8226 haber.