Bölge

Bölge Haberleri

Gaziantep'teki feci kazada ölü sayısı 9'a yükseldi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazadan bir acı haber daha gelerek ölü sayısı 9'a yükseldi.

Şahinbey'de baharın gelişi yağlı köfte yarışması ile kutlandı

Şahinbey Belediyesi Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Yağlı Köfte' yarışmasında kadınlar hünerlerini sergilediler.

GSO heyetinden belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Gastronomi Ödülleri sahiplerini buluyor

Dünyaca ünlü Mutfağıyla Gastronomi anlamında Unesco fark oluşturan Şehirler Ağına girmeyi başaran İlk Türk Şehri olan Gaziantep'te düzenlenecek olan Gastronominin Yıldızları Ödül Töreninde Ödüller sahiplerini buluyor.

GAÜN'de hıdırellez coşkusu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Halk Bilimi Topluluğu, Türkçe Topluluğu, Türk Dünyası Araştırması Topluluğu ve Halk Oyunları Topluluğu ile beraber Hıdırellez Şenliği düzenledi. Etkinlik kapsamında GAÜN öğrencileri ve akademisyenler baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdırellez'i kutlamak için bir araya geldi.

Büyükşehir'den tramvay açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi ile ilgili açıklama yapıldı.

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesinden Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği düzenledi. Spor ve rekabetin bir araya geldiği etkinlik öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

3 ilçenin katılımı ile Kahta'da sudoku heyecanı yaşandı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından zeka ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yönelik Sudoku Turnuvası düzenlendi.

Gaziantep'te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje

Gaziantep'te kırsal alanda hayvancılıkla geçimini sağlayan ailelere, keçe yapımı öğretilerek hem küçükbaş hayvanlardan elde edilen yüne katma değer kazandırılıyor hem kadın çiftçilerin istihdam oranı artırılıyor hem de koyun ve keçi yünü yakımının önüne geçilerek çevreye verilen zarar engelleniyor.

Gaziantep'te tramvayın üzerine yıldırım düştü

Gaziantep'te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın üst kısmında hafif çaplı bir yangın çıktı.

Müzik'te Dünya Birinciliği GKV'li Meriç Demircioğlu'nun

Danubia Talents Sanat Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl Macaristan'da gerçekleştirilen ancak bu yıl da ilk kez Türkiye'de Gaziantep'te düzenlenen ve müzik alanındaki en önemli yarışmalardan birisi olan 1.Danubia Talent Uluslararası Müzik Festivali'ne katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Meriç Demircioğlu kendi kategorisinde dünya birinciliğini kazandı.

Uyuşturucu maddeyle yakalanan şahıs tutuklandı

Adıyaman'da, uyuşturucu maddeyle yakalanan 1 şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı

Gaziantep'te öğleden sonra başlayan ve kısa sürede şiddetini artıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Ani yağışa yakalanan bazı vatandaşlar, ıslanmamak için koşarak yağmurdan korunmaya çalışırken, bazıları ise ağaçların altına girerek yağışın durmasını bekledi.

Beton tankerinin minibüsü biçtiği kazada 8 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankeri karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçti. Kazada 8 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 11 kişi ise yaralandı.

Otomobil, refüje çarparak takla attı

Adıyaman'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarpan otomobil takla attı.

Tanısı konulamayan hastadan kolanjiyoskop yöntemiyle dokudan biyopsi alındı

Diyarbakır'da kanser şüphesi olan hastaya tanı konulamayınca kolanjiyoskop yöntemiyle dokudan biyopsi alınıp patolojik sonuca göre hastaya onkolojik veya cerrahi müdahale yapılacak.

Gaziantep'te feci kaza: 8 ölü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

2 çocuğun öldüğü ATV kazasının davasında karar çıktı

Gaziantep'te, Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüyle sonuçlanan ve otomobil sürücüsü tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu'nun yargılandığı ATV kazasına ilişkin davada karar duruşması görüldü. Karar duruşmasında sanık otomobil sürücüsü 3 yıl 7 ay 10 cezaya çarptırılarak tahliye edildi.

Diyarbakır'da gözaltına alınan 438 şüpheliden 133'ü tutuklandı

Diyarbakır'da nisan ayında asayiş operasyonlarında gözaltına alınan 438 şüpheliden 133'ü tutuklandı.

Toplam 5486 haber.