Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Twitter, Beğendiğiniz ya da Paylaştığınız Bir Tweet ‘Yalan Çıkarsa’ Bildirim Gönderecek

Twitter'ın Topluluk Notları özelliği, etkileşimde bulunduğunuz yani beğendiğiniz ya da retweet ettiğiniz bir Tweet'e not eklendiğinde bildirim gönderecek.

Gelecekte Trafik Işıklarında 4 Renk Olabilir

Bilim insanları, varsayımsal olarak insanlığın geleceğindeki otomobillerin dönüşümlerinden ötürü bir tane daha trafik ışığı rengine ihtiyacımız olabileceğini söylediler.

Instagram ve Facebook'ta ücretli mavi tik dönemi! 15 dolar veren hesabını onaylatacak

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcılarının artık mavi tik doğrulaması için ödeme yapabileceklerini duyurdu. iPhone kullanıcıları için 14,99 ABD dolarına mal olacak uygulama, bu hafta Avustralya ve Yeni Zelanda'da satışa sunulacak.

WhatsApp'ta 'görüntülü konuşma' devrimi! Artık duraklatılmayacak

WhatsApp yıllardır en büyük eksikliklerinden biri olarak gösterilen resim içinde resim modunu sonunda başlattı. Yani artık görüntülü görüşme yaparken uygulamadan çıkıp diğer sitelerde ya da uygulamalarda gezinebileceksiniz.

WhatsApp'a 4 Yeni Özellik Geldi: Toplu Fotoğraf Gönderme Sınırı Nihayet Artırıldı

WhatsApp yeni özellikleri yayınlandı. Yayınlanan 4 yeni özellik de küçük gibi görünse de kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklanıyor. Şüphesiz kullanıcı deneyimini en çok etkileyen değişikliklerden biri toplu fotoğraf ve video gönderme sınırını artırmak olacak.

Twitter’dan para kazanma dönemi başlıyor

Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla reklam gelirlerinin Blue üyeliği olan hesap sahipleriyle paylaşılacağını duyurdu.

Hackerlar Kur'an yakan ülke için harekete geçti! Savunma bakanlığı son dakika duyurdu

İsveç'ten sonra Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösteren Türk hacker grubu Anka Neferler Team, Danimarka'da kritik kurumların sitelerini hackledi.

WhatsApp hata veriyor! Kullanıcıları çıldırtan sorun Türkiye'de de yaşanıyor... WhatsApp çöktü mü, sorun nasıl düzeltilir?

WhatsApp, gizlilik ayarlarındaki sorunla gündemde. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar gizlilik ayarlarının çalışmadığından şikayetçi. Sorunun Türkiye'deki cihazlarda da bulunduğu ortaya çıktı. Peki, WhatsApp gizlilik hatası nasıl düzelir? WhatsApp gizlilik hatası nedir? İşte merak edilen soruların cevapları...

iOS 16.3 yayınlandı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

Art arda pek çok sorunun yaşandığı iOS 16 serisinin yeni sürümü yayınlandı. iOS 16.3 ile birlikte pek çok sorun çözülürken, Apple kullanıcılarına yeni özellikler de sunuldu.

İslam Memiş 2023 yılında neler olacağını açıkladı: Kredi kartı ve ATM kartı tarih oluyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dijital teknolojinin getireceği avantajlardan bahsetti hem ekonomi hem de teknolojik alanda 2023 yılında neler olacağını açıkladı.

Instagram, yeni özelliğini kullanıma sundu

Instagram, insanların gördüğü uyarı sayısını azaltmak ve kullanıcıların akıllı telefon bağımlılığıyla mücadele etmesine yardımcı olmak için yeni özelliğini kullanıma sundu: "Sessiz Mod"

iPhone 14 Fiyatlarına Zam Geldi!

AppleTürkiye, iPhone 14 fiyatların zam yaptı. İşte en güncel serinin yeni zamlı fiyatları...

Netflix Türkiye'den yeni yılda okkalı zam!

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, 2023 yılına hızlı başladı. Abonelik ücretlerine okkalı bir zam yapan Netflix Türkiye, paket fiyatlarını yüzde 40 civarında artırdı.

Karar Resmi Gazete'de! 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları 3 taksitle alınabilecek

Cep telefonu alımlarında kredi ve taksit sınırı yeniden belirlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları en fazla 3 taksitle alınabilecek.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektronik aletlere TRT e bandrol uygulaması geldi

6 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazete sayısı ile birlikte yayınlanan son dakika açıklamalarına göre TRT e bandrol uygulaması doğrultusunda ticari maksatla ithal edilmiş ve yurt içerisinde imal edilen telefon, araba ev televizyona ek olarak bilgisayar, tablet ve akıllı kol saatine vergi geldi.

BDDK, cep telefonları için yapılan taksit düzenlemesinde limitleri yükseltti

BDDK'nın Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte değişiklik içeren kurul kararına göre cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerinde vade sınırının belirlenmesinde dikkate alınan 5 bin liralık tutar 12 bin liraya yükseltildi. Fiyatı 12 bin lira ve altında olan cep telefonları için vade sınırı ise 12 ay olarak belirlendi.

Exxen Fiyatlarına Zam Geldi! Artık Netflix'ten Bile Pahalı

Gibi gibi popüler yapımlarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin de yayın haklarını elinde bulunduran Exxen, tüm abonelik fiyatlarına bugün itibarıyla zam yapacağını açıkladı.

Otomotiv devi binlerce aracını geri çağırıyor: Sürücü ve yolcular zarar görebilir

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 2015 ve 2016 yılları arasında üretilen 37 bin 558 adet Volkswagen Beetle modelini, güvenlik gerekçesiyle geri çağrıyor.

e-Devlet'te 'dijital kimlik' dönemi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, e-Devlet'e 'dijital kimlik' uygulamasının getirileceğini açıkladı.

Toplam 631 haber.