Teknoloji

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'tan yeni kilit özelliği: Sohbet Kilidi

Bu sohbetler, bir parola ya da parmak izi ile korunan bir klasörde tutulacak. Kilitli sohbetlerden gelen bildirimlerde mesajın içeriği ve gönderici ismi gizlenecek.

Twitter: Türkiye’de bazı içeriklerin erişimine engelleme getirdik

Büyük seçim öncesinde bir adım attıklarını duyuran Twitter, “Türkiye’de bazı içeriklerin erişimine engelleme getirdik” dedi.

Yerine sıfır otomobil alınabiliyor: Türkiye’de satılan en pahalı televizyon

En pahalı teknolojik oyuncaklar her zaman dikkat çekiyor. Gelin sizi Türkiye’de satılan en pahalı televizyon modeliyle tanıştıralım.

ChatGPT hastalara doktorlardan daha iyi yanıt veriyor!

Son günlerde teknoloji dünyasının en popüler konularının başında ChatGPT geliyor. Yapılan son araştırmalar ise popüler chat botun gelecekte doktorların yerini alabileceğini söylüyor.

Yapay zeka Türkiye'de haber sunmaya başladı

Yapay zeka teknolojisiyle geliştirilen robot sunucular Türkiye’de kullanılmaya başlandı. Sosyal medya hesabı üzerinden geliştirilen ‘robot sunucu’ gündeme ilişkin son bilgileri takipçilerine aktarıyor.

WhatsApp'tan yeni özellik: Yeni süper gücünüz!

WhatsApp, kullanım deneyimini iyileştirmek için yeni bir özellik daha sundu. Anlık haberleşme platformu, bu özellikle arkadaşların arasını açabilir.

Fiyatlar Artınca Talep Patladı! Cep Telefonunda Kiralama Dönemi!

Enflasyonun yüzde 55 artmasıyla beraber, cep telefonunda kiralama dönemi başladı.

WhatsApp'tan yeni özellik: Görüntülü Mesajlar geliyor!

WhatsApp, Türkiye ve dünyada en çok kullanılan haberleşme platformu konumunda. Bunun en büyük nedenlerinden biri de sık sık yeni özellikler getirmesinden kaynaklanıyor. Bugün WABetaInfo tarafından yayınlanan habere göre WhatsApp, Görüntülü Mesajlar özelliği üzerinde çalışıyor.

Aynı WhatsApp Hesabı, 4 Farklı Telefonda Kullanılabilecek

WhatsApp'ın yaklaşmakta olan yeni bir özelliği test edilmek üzere yayınlandı. Bu özellik, kullanıcıların bir WhatsApp hesabını aynı anda 4 akıllı telefona bağlamasına imkan tanıyor.

Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu hizmete girdi

Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildi. Erdoğan, ''Milli uçak gemimizi üretme yolunda büyük bir adım attık. Savunma sanayii bütçemizi 75 milyar dolara yükseltiyoruz.

WhatsApp'ın yeni özelliği belli oldu: Bireysel Sohbet Kilidi

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenen Bireysel Sohbet Kilidi özelliği üzerinde çalışıyor. Peki yeni özellik neler sunacak? İşte detaylar

iOS 17 almayacak iPhone modelleri belli oldu

Apple, WWDC 2023 etkinliğinde iOS 17 yenilikleri anlatacak. Bazı iPhone modelleri bu güncellemenin dışında tutulacak. Peki, hangi cihazlar iOS 17 güncellemesini almayacak?

Makyajlı Mercedes-Benz A Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni 2023 Mercedes-Benz A-Serisi, hatchback ve sedan versiyonlarıyla bayilerde satışa sunuldu. Yeni A-Serisi, güncellenen teknolojileri ve motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Togg sahiplerinin deposu ne ne kadara dolacak? Şarj ücretleri belli oldu

Yakın zamanda yapılan çekilişle ilk sahipleri belli olan Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un şarj maliyeti de açıklandı. Buna göre, zarif tasarımlı aracın 314 kilometre menzilli bataryaya sahip versiyonu evden 115,8 TL'ye, 523 kilometrelik uzun menzilli diğer versiyonu ise 195,5 TL'ye doldurulabilecek.

Cep telefonu almak isteyenler dikkat! Yarından sonra fiyatlar artacak

Ticaret Bakanlığı tarafından getirilen gözetim uygulamasında yapılan yeni düzenleme cep telefonu almayı düşünen vatandaşların planlarını öne almasına neden olacak. Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretleri 200 dolardan 350 dolara artırılırken, yarından sonra geçerli olacak düzenlemeyle birlikte telefonların fiyatı en az ikiye katlanacak.

WhatsApp görüntülü aramada büyük yenilik!

WhatsApp, arama özelliklerini mobil muadili ile aynı seviyeye getiren Windows için yeni bir masaüstü istemcisi çıkardı.

Dacia Duster 2023 fiyat listesi!

Ülkemizde önemli satış başarılarına imza atan Dacia Duster modelinin Mart 2023 fiyatları ne durumda? Sizler için derledik...

Şans eseri bulunan, bilim, sağlık dünyası ve hayatımızı değiştiren icatlar: Penicillin, viagra, teflon tava, elektrikli süpürge...

Tesadüf, şans, rastlantı.. Gün sonunda tüm bunlardan biri hayatımızı değiştirdi.

Bir Neslin Çocukluğunu Çalan Efsanevi Oyun Metin 2 Nasıl Battı?

Şimdilerde sayısız oyuna erişebiliyor olsak da bir dönem neredeyse hepimiz aynı oyunları oynuyorduk ve bu oyunlardan biri de Metin 2’ydi. Hepimizi bilgisayar başına hapseden bu MMORPG, zaman içinde gelişmek yerine hep daha geriye gitti ve adeta battı.

Toplam 631 haber.