Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024

Her geçen gün artan alkol ve tütün fiyatları tüketicileri yeni gelecek zamlara karşın alarmda tutuyor. En ucuz sigara fiyatı ne kadar? En son yapılan zam ne zaman? Son yapılan zamların ardından yeni fiyatlar ve ayrıntılar haberimizde.

Evlilik kredisinin şartları ve merak edilen tüm detaylar | Yaş sınırı kaç? kimler alabilir? Ne kadar para veriyorlar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açıklanan ve yeni evlenecek olanlara verilecek kredinin ayrıntıları açıklandı. Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisini içeren ‘Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi’ kapsamı nedir? Evlilik kredisi başvurusun şartları nelerdir? Evlilik kredisine nasıl başvurulur? 150 bin TL’lik evlilik kredisinin tüm ayrıntılarını sizler için derledik…

Merkez Bankası hükümete mektup yolladı: Asgari ücret, memur ve emekli maaşına zam gelecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023’te enflasyon hedefinin tutturulamaması üzerine Merkez Bankası Kanunu'nun 42'nci maddesi uyarınca, hükümete açık mektup yayımladı.

Sigaraya önce zam sonra indirim: Fiyatlara yansıdı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubunun indirim yaptığını duyurdu. Dündar, "Sistemde sürekli değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz" dedi.

Altın fiyatları için yeni tahmin: Fırsatı kaçırmayın

Ons altın fiyatı yükselişi yurt içinde gram altın fiyatlarına destek vermeye devam ediyor. Uzmanlar ise altın için yeni hedef belirledi.

Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması

2024 Mart ayı enflasyon oranı %3,16 yıllık enflasyon h,50 olarak açıklandı. 3 aylık enflasyon ,06 gerçekleşti.

Merkez Bankası: 50 ve 200 TL Yenilendi! İşte Yeni Banknotlar

50 ve 200 TL'lik banknotların yenilendiğini duyurdu. Peki ne anlama geliyor?

Bir sigara grubuna daha zam geldi: En ucuz sigara 60 TL oldu!

Sigara piyasasında fiyat hareketliliği devam ediyor. Dün, JTİ sigara grubuna uygulanan 8 TL'lik zam haberinin ardından, sigara tüketicileri yeni bir zamma daha uyandı. Bu kez zam rüzgarı Philip Morris grubunu etkiledi. 5 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Philip Morris markasına ait sigaralarda 5 TL'lik bir artış yaşandı. Bu zamla birlikte, grubun en düşük fiyatlı ürünü 60 TL, en yüksek fiyatlı ürünü ise 67 TL'ye yükseldi.

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak?

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar…

Gram altın ve çeyrek altın kaç TL oldu? 3 Nisan 2024 altın fiyatları

Fed yöneticilerinden Daly ve Mester, Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Ons altındaki yükselişe paralel olarak yükselen gram altın, 2 bin 429 liradan işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise 2 bin 410 dolara kadar yükseldi. Peki, çeyrek altın fiyatları 2 Nisan'da ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

TÜİK açıkladı, kira zam oranı belli oldu (Nisan kira zammı kaç TL oldu?)

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıklamasıyla beraber nisan ayı kira zam oranı da belli oldu. Kira artışlarını etkileyen 12 aylık TÜFE rakamları da netleşti. Peki, nisan ayı kira zam oranı ne kadar, kaç TL oldu? İşte iş yeri kiraları için nisan ayı zam oranı...

Türk Telekom Modem Kiralarına Zam Yaptı

Türk Telekom, fiber internet abonelerinin modem kiralama ücretlerine zam yaparak yeni fiyat politikası doğrultusunda kira bedellerini artırdı. Eski fiyatlar göz önüne alındığında, modem kiralama ücreti 7.69 TL olan aboneler artık 34.88 TL'den başlayan fiyatlarla modem kiralayacaklar. Bu zam, Türk Telekom'un hizmet kalitesini artırmak ve altyapı yatırımlarını sürdürebilmek adına alınan bir karar olarak değerlendiriliyor.

Dünyanın en zengin insanları belli oldu! Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesinin güncel halini açıkladı. ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile birinci sıradakini kaybederken, Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor.

Mehmet Şimşek '5 Nisan' dedi: Ev sahiplerine uyarı

Bakan Şimşek, "2023 yılı istisna tutarı olan 21 bin TL üzerinde kira gelirine sahip mükelleflerin 5 Nisan'a tarihine kadar beyanname vermeleri gerek" dedi.

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri bugün başlıyor

Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.

SON DAKİKA! Bakanlık, maaşların bayram öncesi ödenmesi için talimat verdi! İşte maaşların ödeneceği tarih

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla maaş işlemlerinin en geç 8 Nisan 2024 tarihi saat 15.30'a kadar tamamlanmasını istedi!

Dolar ne kadar oldu? İşte seçim sonrası ilk tepki…

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinin sonuçları neredeyse sonuçlanırken, gözler dolar/TL'de gerçekleşecek ilk işlemlere çevrildi. İstanbul serbest piyasada dolar 32,4260 liradan, euro 34,9760 liradan haftaya başladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten seçim sonrası ilk mesaj

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, muhalefetin zaferiyle tamamlanan yerel seçimlerin ardından ilk açıklamayı yaptı ve kemer sıkma politikasına devam mesajı verdi.

Rekor üstüne rekor... Altın fiyatlarında yeni zirve görüldü!

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. Altının ons fiyatı 2 bin 231 dolarla zirveyi görürken gram altın da haftalık yüzde 3,8'lik artışla yatırımcısını sevindirdi.

Toplam 2931 haber.