Bugün de aynen her şey eskisi gibi devam ediyor  - Yusuf Batur

Bugün de aynen her şey eskisi gibi devam ediyor 


Demem o ki seçimler bitti ve herkes kabuğuna çekildi beklemede ve acaba ne olacak diye uzaktan uzaktan izliyor.

Vekiller seçildi, cumhurbaşkanı yemin etti, bakanlar kurulu seçildi ve devir teslim gerçekleşti. En çok merak edilen iki bakanlık da devir teslim gerçekleştirdi. Biri içişleri bakanlığı diğeri ekonomi bakanlığı.

Aslında diğer bakanlıklar da çok önemli ama en çok halk içinde popülist iki bakanlık olduğundan merak konusuydu. Eee! ne de olsa biri ülke içindeki düzenli refahı diğeri ise evimizde yediğimiz sıcak bir yemeği temsil ediyordu.

Herkesin aklındaki soru aslında ekonomi bakanlığının şapkadan tavşan çıkaracağını bekliyordu ve hala bekliyor fakat 'rasyonel zemine girmekten başka çaremiz kalmamıştır' diyen bakan aslında hem ülkenin içinde olduğu ekonomik sıkıntıları bir nevi dile getirdi hem de bundan sonra kısa vadede yapılacak birşeyin kalmadığını itiraf etmiş oldu bana göre;

Bugün seçimden sonraki 3. Haftaya girdik ve hala zamlar seçimden önceki günler gibi hatta biraz daha hızlı da denilebilir devam ediyor ve dolar durdurmak bilmiyor 25’e dayanmış durumda.

Yav bir şey etmez, bir şey olmaz ekonomi düzelecek yeni bakan geldi ve dışardan milyonlarca dolar getirdi düzelecek diye diye dolar her gün üstüne üstüne gidiyor ve bizlerde sadece izleyebiliyor ve kahrını çekiyoruz ülke olarak. Umarım ki her şey halkın istediği gibi olurda nefes almakta biraz daha zorlanmayız.

Bakalım daha ne olacak…
 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
04Nis
12Tem

Alıştık mı?

02Tem

KİME GÖRE NEYE GÖRE ?

23Haz

Memlekete hizmet?

17Haz